|
||
| müthiş derecede yakışıklı ve karizmatik gitarına zaten laf yok türkiyenin en iyi gitaristi.. ve sakin duruşuyla bittiğim insan.. |
||
|
||
"Hayatımda bu kadar sessiz, sakin, utangaç, şeker..(daha uzatılabilir) insan görmedim ben" dememe sebebiyet veren biricik mor ve ötesi gitaristi.. :)seviyoruz onu..
|
||
|
||
| harun tekin kadar olmasada oda çoook karizmatik-tatlı özellikle fotoğraflardan saçını çoook tatlıyopıyor öyle yapınca onada bayılıyorum çok şeker oluyor yaa onuda çoooook seviyorum çook da tatlı gitar çalıyor canım benim yaaa... |
||
|
||
Bu cümleleri yazarken BÜYÜK GURUR DUYUYORUM ... TÜRKİYEnin yetiştirmiş olduğu ve bence DÜNYAnında biran evvel tanıması gereken ki bence ÇOK ŞEY KAÇIRIYORLAR sahne performansında bitmek bilmeyen enerjisiyle TARTIŞMASIZ EN BAŞARILI GİTARİST i KEREM ÖZYEĞEN EUROVİSİON DA kendisine BÜYÜK BAŞARILAR DİLİYORUM... MUHTEŞEM BİR GECE OLACAK
|
||
|
||
| bizim keröz saclari uzuyali pek bir genc gösteriyor uzun sac ne kadar da yakismis abime |
||
|
||
cok sevdigim bir abim. tanismak daha nasip olmadi ama insallah bir gün nasip olcak (nasil olcaksa )gercekten yeri bende cok ama cok ayri. kerözün hal ve hareketlerinden bitane...keske bir tanisabilsem hic degilse bir imza
|
||
|
||
| keremler hep böyle farklı mı merak ediyorum sizi tanıdıktan hissettikten sonra ... görünen bedenin ardından açılan ruhunuz iki keremde de bana hayat yaşatıyor ... sahne performansını takip ettikten sonra gözümde ve fikrimde öyle farklı ve anlamlı bir yere oturdular ki .... bunu dile getirmem çok zor ... ama türkiyenin işini mükemmel ötesi yapan insanlara ihtiyacı var sizin gibi .... keremler iyiki var yaa (: | ||
|
||
durusu cok sempatik.onu cok begeniyorum
|
||
|
||
| Son 2 senedir verdiği kayıplardan dolayı zor bir dönem geçirmiş olmalı Kerem abim..ama morveötesi gibi bir grupta o kadar değerli arkadaşları olduktan sonra toparlamıştır umarım.. | ||
|
||
Son 2 senedir verdiği kayıplardan dolayı zor bir dönem geçirmiş olmalı Kerem abim..ama morveötesi gibi bir grupta o kadar değerli arkadaşları olduktan sonra toparlamıştır umarım.. inşallah toparlamıştır..bizler onun hep yanındayız gülümseyen suratını bizden eksik etmesin kerem abicim.. |
||
|
||
kerem özyeğen gitarına aşık dünyanın en güzel kahverengi gözlerine sahip nazik uysal sevecen alçakgönüllü hoşgörülü mıncıksı bi'şey neyse bu kadar şımarıklık yeter ablam beni yiyecekk
|
||
|
||
hala saçımı okşayıp ^''üzülme Ayşe'cim olur öyle şeyler^' dediğini hatırlıyorum
|
||
|
||
| insanlar doğar büyür ve ölür önemli olan güzelliklere gülmek kötü durumlar karşısında ise dimdik durabilmektir | ||
|
||
| Bu çok acı verici birşey olmalı..Allah kimseye yaşatmasın..o daha 30 yaşında ve bunu hak etmiyordu..o hayatta en güzel şeyleri hak eden bir insan.. | ||
|
||
Dün kameraya attığı bir bakış vardı ki! Süperdi süper.Onu çok seviyoruz.Umarım her zamanki tatlılığıyla gülümser : )
|
||