|
||
Muhteşem bir "insan" kesinlikle.
|
||
|
||
muhteşem kelimesi bence az kalır ya.o zıp zıp zıplaması yok mu bayılıyorum.soğukkanlı duruşu ve o gitarı çalması harkulade bir şey.onu çok seviyorum.muhteşem ötesi insan
|
||
|
||
kerem seni çok seviyorum birincilik hakkımızdı çooooooooooook güzel söylediniz bu arada çok yakışıklısın
|
||
|
||
mor ve ötesi bundan öte yok kerem muthişsin
|
||
|
||
Mükemmel bir insan.Gitarın da hakkını veriyor hani
|
||
|
||
| Gitarı mı ona hayat veriyor o mu gitarına hayat veriyor..sorusuna en güzel cevap taa kendisidir.. iyi ki var, iyi ki var.. |
||
|
||
| gitarı yutan adamdan "zıplayan gitarist"e dönüşen mükemmel abimiz <3 ! | ||
|
||
Gitarı mı ona hayat veriyor o mu gitarına hayat veriyor..sorusuna en güzel cevap taa kendisidir.. Kesinlikle çok doğru bir yorum!
iyi ki var, iyi ki var.. |
||
|
||
| eurovision'da canlı performansta nasıl zıplıyor öyle..gitarı yutmak değil midesine indirmiş bir insan yeni albümler'de bol bol solo performans sergiler inşallah.. | ||
|
||
eurovision'da canlı performansta nasıl zıplıyor öyle..gitarı yutmak değil midesine indirmiş bir insan yeni albümler'de bol bol solo performans sergiler inşallah.. bu cümleyi söylediğimde bana söylediği cümle : evet yuttum galiba ama hala sindiremedim. Kerem abimizden inciler
|
||
|
||
kerem abi ya ne artistlik vay be her zamanki gibi cok muhtesemsin.
|
||
|
||
| O nasıl bir performanstı öyle ya... Hakikatten Gitarı yutmuş hatta ** gayette sindirmiş bi abimiz kendisi...
|
||
|
||
| Gerçektende en samimi o. | ||
|
||
| Her açıdan mükemmel kişilik ! Canım abim ya ! | ||
|
||
| eurovision canlı performansta nasıl zıplıyordu öyle harikalar yarattı abimiz bol bol solo performanslar bekliyorum artık.. | ||