|
||
zıplayan gitarist
|
||
|
||
| Her yönüyle diğer gitaristlerden farklı bence.... | ||
|
||
dünyanın en tatlı zıplayan gitaristi
|
||
|
||
gitarı konuşturuyor çok samimi çok kendisi çok severim kerem abimi eurovisiondaki performansıylada bir kere daha hayran bıraktı beni kendisine
|
||
|
||
kerem özyeğen gitarına aşık dünyanın en güzel kahverengi gözlerine sahip nazik uysal sevecen alçakgönüllü hoşgörülü mıncıksı bi'şey neyse bu kadar şımarıklık yeter ablam beni yiyecekk ![]() hala saçımı okşayıp ^''üzülme Ayşe'cim olur öyle şeyler^' dediğini hatırlıyorum ![]() kerem hepsinden başka ya ,yada harunun dediği gibi,hatırladığım kadarıyla yanlışım varsa af buyurun; böyle bir insan yok diyorsunuz sonra olduğunu bilince bildiğiniz şeye şükür ediyorsunuz |
||
|
||
kerem abimizde eğlenceli kişilikli özgün tarzı olan işinde usta gitarist
|
||
|
||
bence çok süper bir gitarist. ileride bende onun kadar iyi bir gitarist olmak isterim doğrusu.
|
||
|
||
bence TÜRKİYE'nin elektro-gitarı en güzel çalan gitaristi.
|
||
|
||
| türkiye'nin en iyi gitaristlerinin başında kerem abimiz gelir..yakışıklı,sempatik cana yakın hareketli müthiş bir insan çok seviyorum onu.. | ||
|
||
çok tatlı çok sevimli çok sempatik...........
|
||
|
||
| Akıyor sanat,akıyor gitar'ın tellerinden ellerine ellerinden hayata akıyor sanat.. | ||
|
||
Akıyor sanat,akıyor gitar'ın tellerinden ellerine ellerinden hayata akıyor sanat.. çok güzel tanımlamışsın bütün olay bu cümle de işte
|
||
|
||
yaa simdi deli'nin klibini izliyorum. kerem abiii çokkk süperrr olmuşsun. çok tatlısın yaaaa
|
||
|
||
süper çalıyo... ![]() ayrıca çoook cana yakın bi insan kendisi
|
||
|
||
inşallah bende ilerde gitarı onun gibi güzel çalabilirim. ama hiç sanmıyorum kerem abi kadar gitarı kimse güzel çalamaz!!!
|
||