|
||
| Ayıp olmaz mı ve Parti'deki soloları harika yetenek meselesi, sonuçta türkiyenin en iyi rock gruplarından birinin gitaristi az bişey değil | ||
|
||
evet ya kerem abi senin soloların muhteşem ya ben böyle hayatımda acaayyip güzel çalan bir gitaist görmedim arkadaş 8)kerem abi kankamsın
|
||
|
||
| çok ama çok seviyorum kerem abiciğimi.. | ||
|
||
erovisionda (yanlış yazmış olabilirim aldırmayın siz anlarsınız ) kameraya yaptığı o dönüşler , bakışlar , gitarı savuruşlar , her bir hareketi harikaydııı... hele o zıplaması o kadar tatlıydı ki... ama süper zıplıyor lastik gibi mubarek canım keröz abiciğimmmmmmmmmmm...
|
||
|
||
eurovisionda bir ayrıydı fakat havaalanı buluşmasında birkez daha anladım ki gerçekten MVÖ da en sempatik, en cana yakın, en şeker, en tatlı o. Birtane o yaaaa
|
||
|
||
eurovisionda bir ayrıydı fakat havaalanı buluşmasında birkez daha anladım ki gerçekten MVÖ da en sempatik, en cana yakın, en şeker, en tatlı o. Birtane o yaaaa cidden çok alçakgönüllü duruyoor..![]() durmuyor da zaten öyle.. |
||
|
||
erovisionda (yanlış yazmış olabilirim aldırmayın siz anlarsınız ) kameraya yaptığı o dönüşler , bakışlar , gitarı savuruşlar , her bir hareketi harikaydııı... hele o zıplaması o kadar tatlıydı ki... ama süper zıplıyor lastik gibi mubarek canım keröz abiciğimmmmmmmmmmm... Eurovision'dan sonraki gün zaten herkes Kerem Abiyi konuşuyordu. Eurovision'da çooooooooooooook süperdi. Çoooook seviyorum Kerem Abi'yi yaa. ![]()
|
||
|
||
kimseyi kırmak istemeyen,çok sempatik bir insan ayrıca havaalanında resmini çekmeye çalışırken kollarımdan tutup verdiği o acayip pozu unutamıyorum
|
||
|
||
uçan gitaristtttttt
|
||
|
||
| kerem ö nünü eurovisionda şarkı bitiminde klipteki gibi duruşu bence çok hoş oldu | ||
|
||
çok sempatik,çok sakin gibi duruyor. ama kendi içinde ve gitarını ele aldığında,çoğu zaman yerinde duramayan çocuklar gibi.bu yüzden çok seviyorum onu.üzerine bi de sıcakkanlılığını,zıp zıp zıplamalarını ve mütevazılığını eklersek .kısacası mükemmelsin kerem
|
||
|
||
çok sempatik,çok sakin gibi duruyor. ama kendi içinde ve gitarını ele aldığında,çoğu zaman yerinde duramayan çocuklar gibi.bu yüzden çok seviyorum onu.üzerine bi de sıcakkanlılığını,zıp zıp zıplamalarını ve mütevazılığını eklersek .kısacası mükemmelsin kerem süper anlatmışın onu.. ![]()
|
||
|
||
| gitarı yutmuş üstüne bir de sindirmiş gitar çalmaya özendirmişdir bana kendileri konser kayıtlarını sürekli izler kerem abiden bir şeyler kapmaya çalışıorum en azından gitar hocamızdan bana daha çok şey öğretmiştir kendileri (tabi o bunun farkında değil) gitar tanrısı gibi kerem abi seside ayrı bir güzel harbiye konserinde burak abi söylemişti bir tane çok keyifliydi kerem abi içinde neden olmasın |
||
|
||
| kerem abi çok sıcakkanlı bir insan fazla konuşmayı sevmiyor sanırım ama konuşunca tam konuşuyor | ||
|
||
gerçekten sempatık ve gitar çalışı süper hayranım gitar çalışına
|
||