|
||
| O çok sevdiğim insanları bile yanımdayken karşı tarafıma gerçirmeyi sağlayan insan..Arada bir insan olduğunu unutuveriyorum bu yüzden, doğa üstü varlık.. | ||
|
||
fazla konuşmaz ama gitarı eline alınca da konuşmadıklarının acısını çıkarır süper ya daha ne olsun ki
|
||
|
||
| Eurovısıon promosyon turnesinin Azerbeycan ayağında konuk oldukları bir televizyon programının ardından birçok Azeri arkadaşım,grubumuzun çok beğenildiği,özellikle Kerem'in sempatik tavırlarının çok sevildiğini söyledi.. | ||
|
||
| valla varya eline iki tane tel bitanede tahta verceklerdi birini bir ucuna digerinide öbür ucuna takacaktı.Dünyayı yine coştururdu çünkü o gerçek bir gitarist helal olsun kerem abi iyiiki varsın türkiyenin en iyisi ya abi ya adam uçuyor ya tutabilene aşk olsun valla |
||
|
||
kerem abi bana gitar çalmayı öğretir misin dermişim
|
||
|
||
| harika bi gitar çalışı var bayılıyorum | ||
|
||
| Bence de en sempatik olanı bu . Çok tatlı . .
|
||
|
||
| gitarı süper çalıyo..orası belli.. ama sesi ayrı bi güzel yaa..bence solo albüm yapsa çok güzel olur.ama mor ve ötesini birbirinden ayrı düşünemiyorum.yani onun için olmasın..
|
||
|
||
| Türkiye'nin nadir yeteneklerinden... | ||
|
||
| süper kişilik gitarstliğini söylemeye gerek yok zaten sesinede hastayız mor ve ötesini ayrı düşünemeyenlerdenim ama son çıkcak albümde bir şarkı söylerse fena olmaz
|
||
|
||
süper kişilik gitarstliğini söylemeye gerek yok zaten aslında evet o da şarkı söylese süper olur..hatta bir değil 2-3 de olur..sesine hasretiz..
sesinede hastayız mor ve ötesini ayrı düşünemeyenlerdenim ama son çıkcak albümde bir şarkı söylerse fena olmaz ![]() |
||
|
||
| müthis bir kisilik o kerem abiyi cok seviyorum
|
||
|
||
| yenı stılın super olmuşş çok guzel muzık yapıyorsunuz yaa turkıyede tek gerçek manada rock muzık yapıyorsunuz siz..## | ||
|
||
| Daha son konserinizi izlememin üzerinden 6 gün geçti ama gitar çalışını,zıplayışlarını,bana sarılışını,gülümseyişini özledim be Keremöz..27 haziranı iple çekiyorum : ) | ||
|
||
ya bayılıyorum ona bu kadar sempatik cıvıl cıvıl olamaz insan yaaa.ne kadar tatlı yaaa.ayrıca süper gitar çalıyor seside çok guzel.tek kelımeyle süperrrrrrrrrrrrrrrr
|
||