|
||
| Kıvır kıvır saçlarını ve gitar çalışını Santana'ya benzetiyorum =) | ||
|
||
valla söylediklerine göre çok tatlı,saygılı,süper bir insan zaten öyle
|
||
|
||
| ya ona ulaşabilmek için konseri var ayın 27sinde parkormanda konseri var. oraya gider ve kulisin kapısında beklersen seninle mutlaka muhabbeti kurar bende kerem özyeğen hayranıyım !! | ||
|
||
| O'na hayran olmamak mümkün müdür kii (= | ||
|
||
| ya bayılıyorum ona ya çok tatlı | ||
|
||
| çok tatlı ya hele kliplerde falan zıpladığında saçları ordan oraya uçuşuyor ya ona hasta oluyorum bu arada sadece dış görünüşünden dolayı sevdiğim anlaşılmasın...duruşuyla,fikirleriyle kendime örnek aldığım bir kişi grup olarakta öyle tabiiii... | ||
|
||
| ayrıca çokta talı ya okadar şeker kiiii yani şaika gibi ''ooooyyyyyyyy'' deniyor | ||
|
||
kerem özyeğen için ne diyeceğimi bilemiyorum.çünkü onun bu zıplayarak en profesyonel gitar calışı,sadece gitar değil bir cok müzik aleti calması,sempatik ve komik tavırlarına hayranım.ama ben daha cok HARUN'a hayranım
|
||
|
||
kerem özyeğen e yorum bile yapmıorum sahane bir insan
|
||
|
||
Gerçekten çok iyi gitar çalıyor ve çok profosyonel...İşini zevkle yaptığı çok iyi anlaşılıyor...Bence Türkiye'de işini bilerek severek ve farkında olarak yapan bir kaç kişiden biri
|
||
|
||
kerem'in zıplamasına hayranım çok güzel zıplıyor ve çok da güzel gitar çalıor
|
||
|
||
| sana katılıyorum ALEN | ||
|
||
herkese selam ben yeniyim sırf kereme ulaşabilmek için borç harç pc aldım eve ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum maillere cevap verir demişsiniz peki bu şerefe erişmek için ona nerden nasıl mail atmam gerek
kusura bakmayın forum kullanmasını falan bilmiyorum buraya yazdım ama yardımcı olursanız çok sevinirim |
||
|
||
| Ece arkadaşım çok haklı...Kerem ÖZYEĞEN'i nerden tanıyorsun?Bize de söylersen çok seviniriz! | ||
|
||
Harika poz veriyor kendisi ![]() artiss olcak çocukmus ama uzun sürdürmemisler.. ![]() saka maka , cidden sahenedeki enerjisi o kadar süperki.. yaptigi hareketlerle insanin gönlünde taht kuruyor.. bulunmaz bir insan. bir tanecik
|
||