|
||
Kerem abi mesaj için teşekkürler Bence de kerem abinin de dediği gibi abartmayalım arkadaşlar .........
|
||
|
||
sitemizde onu görmek beni çok mutlu etti çok teşekkür ederiz. sizleri çok ama çok seviyoruz
|
||
|
||
hepinize tek tek sarılmak isterdim ama bu mümkün değil,teşekkür ederim,fazla abartmayalım,görüşmek üzere.. Çok teşekkür ederiz (:...Biz de Kerem Özyeğen dahil diğer grup elemanlarını bu fan sitesinden soğutmamak adına, yorumlarımızda dikkatli olalım arkadaşlar (:
|
||
|
||
Kerem abinin ağzından bu sözLeri duymak beni-yani daha doğrusu bizi-çok mutlu etti...Eeee,ne diyeLim,hayırLı oLsun!!!Kerem abi,seni da fanımıza tekrar tekrar bekLeriz...
|
||
|
||
biricik gitaristimiz geldiğin için sağol
|
||
|
||
Kerem abicim sen bitanesin.. çok teşekkür ederiz..
|
||
|
||
hepinize tek tek sarılmak isterdim ama bu mümkün değil,teşekkür ederim,fazla abartmayalım,görüşmek üzere.. Sitemizi ziyaret ettiğiniz ve bizi merakta bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz... Hepimiz sizleri çok seviyoruz. Dinleyicilerinize çok değer veriyorsunuz bunun bilincindeydik , artık kesinleşti. (: Ve çok mutlu olduk olmaya devam ...
|
||
|
||
| kerem özyeğen in o gitarla uyumuna bayılıyorm.. sahnede ki o performansı gerçekten tebriğe layık.. | ||
|
||
harika yaa. kerem özyeğen'in gitar çalmasını dinleyince gitar çalmak istedim. yanii gitar çalmak için kursa gidiyorum (onun yerini tutamam ama)
|
||
|
||
Onun gibi gitarı çalmayı ne kadar çok istiyorum ki.. gitarı onun kadar güzel çalan birisini hayatımda hiç görmedim ve görmeyeceğimdende eminim..
|
||
|
||
Onun gibi gitarı çalmayı ne kadar çok istiyorum ki.. bende öyle düşünüyorum zaten harun tekin hep keremö den bahsederek gitarı ne kadar çok güzel çaldığını vurgular
gitarı onun kadar güzel çalan birisini hayatımda hiç görmedim ve görmeyeceğimdende eminim.. ![]() |
||
|
||
şimdi tabi şöyle birşey de var abimiz gitar çalmayı kendi öğrenmiş..yani bugün bizim yaptığımız gibi kursa gidip öğrenmemiş..bu bence gitarı süper çalmasında büyük etken.. çünkü ne biliyim kendi emeği çok fazla olmuş..hani bir yemek yaparsınız da annenize benimkinden güzel olmuş yavrum der mesela yani bu da onun gibi..gerçekten bulunmaz bir insan..
|
||
|
||
şimdi tabi şöyle birşey de var bencede bulunmaz bir insan.. bence bir daha Dünya'ya bu kadar yetenekli bir insan gelmez.. ben kursa gidiyorum uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor mesela.. abimiz gitar çalmayı kendi öğrenmiş..yani bugün bizim yaptığımız gibi kursa gidip öğrenmemiş..bu bence gitarı süper çalmasında büyük etken.. çünkü ne biliyim kendi emeği çok fazla olmuş..hani bir yemek yaparsınız da annenize benimkinden güzel olmuş yavrum der mesela yani bu da onun gibi..gerçekten bulunmaz bir insan.. ![]()
|
||
|
||
sempatik,mütevazı,içten,yetenekli,başarılı,şeker mi şeker muhteşem gitarist.. ![]() çok çok çok seviyorum ben bu şahsiyeti..
|
||
|
||
queen dinlememe sebebiyet veren insan o.. aslında bu türde birçok şarkıcıyı dinlememe sebebiyet veren o..her zaman iyi işler çıkarıyor.."yüz karası" denilebilecek bir anı, bir hareketi yok...izini sürmek güzel.. ![]() daha ne
|
||