|
||
şimdi tabi şöyle birşey de var bu sayedede Harun abi acayi şanslı oluyor kanımca abimiz gitar çalmayı kendi öğrenmiş..yani bugün bizim yaptığımız gibi kursa gidip öğrenmemiş..bu bence gitarı süper çalmasında büyük etken.. çünkü ne biliyim kendi emeği çok fazla olmuş..hani bir yemek yaparsınız da annenize benimkinden güzel olmuş yavrum der mesela yani bu da onun gibi..gerçekten bulunmaz bir insan.. ![]()
|
||
|
||
| kerem özyeğen abimiz de sahane bir insan çok efendi o da çok basarılı ve zeki b,r şahsiyet arkadaslarım helede qokcem onu hastası | ||
|
||
hepinize tek tek sarılmak isterdim ama bu mümkün değil,teşekkür ederim,fazla abartmayalım,görüşmek üzere..
|
||
|
||
| kerem abi tekrar gelmen umuduyla. | ||
|
||
| Kerem abiye nasıl mail atabiliriz? | ||
|
||
şimdi tabi şöyle birşey de var abimiz gitar çalmayı kendi öğrenmiş..yani bugün bizim yaptığımız gibi kursa gidip öğrenmemiş..bu bence gitarı süper çalmasında büyük etken.. çünkü ne biliyim kendi emeği çok fazla olmuş..hani bir yemek yaparsınız da annenize benimkinden güzel olmuş yavrum der mesela yani bu da onun gibi..gerçekten bulunmaz bir insan.. ![]() bende kendim öğrendim.. ah kerem abi inaşllah gitarı birgün senin kadar güzel çalarım
|
||
|
||
gerçekten başarılı bir gitaris bende çok seviyorum çok sempatik bir insan
|
||
|
||
gerçekten başarılı bir gitaris bende çok seviyorum bncde çok sempatik bir insan
|
||
|
||
hepinize katılıyorumm kerem abiyi çok seviyorummm
|
||
|
||
| yine gel yine gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll | ||
|
||
| Gitar ve o cok uyumlu ikililer. | ||
|
||
konserlerde kerem abimle burak abimin gitar çalarken yerlerinde duramaması çok hoşuma gidiyor yaa hele akustik konserde kendini tutamayıp ne zaman zıplayacak diye bakıyordum her an !!çok tatlı biri!çok seviyoruz onu!..
|
||
|
||
yav ben hiç birşey anlamadım kerem abi hep buradamı olcak yoksa yoksa hiç gelmeyecekmi kafam karıştı
|
||
|
||
Cana yakın ve sıcakkanlı insan ayrıca gitarda çok çok başarılı
|
||
|
||
hayatına yön veren şeyleri çok iyi değerlendirebilen kişi.
|
||