|
||
çok sempatik,çok tatlı gitarıyla bir bütün resmen bu kadar mı güzel çalınır gitar,sahnede ki enerjisiyle insanları büyülüyor bence.aynı zaman da zıplamaları çok hoş.
|
||
|
||
| "ziplayan gitarist"imiz =) ne konser ne baska bir sey..hic görmedim. ama hic görmememe ragmen onun kadar sicak kanli bir insan da görmedim. o da diger grup üyeleri gibi dünyada sayisi yüksek olmasi gereken insanlardan. |
||
|
||
hepinize tek tek sarılmak isterdim ama bu mümkün değil,teşekkür ederim,fazla abartmayalım,görüşmek üzere.. Sitemizi ziyaret ettiğiniz ve bizi merakta bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz... Hepimiz sizleri çok seviyoruz. Dinleyicilerinize çok değer veriyorsunuz bunun bilincindeydik , artık kesinleşti. (: Ve çok mutlu olduk olmaya devam ... ![]() |
||
|
||
| saçları süper (: çok çok çok sıcakkanlı süper birisi (: zıplayan gitaristimiz
|
||
|
||
ya kerem abinin boyu merak ettim
|
||
|
||
ya kerem abinin boyu 1.70 falan olmalı.
merak ettim |
||
|
||
çok seviyorum kerem abi yi ya.. bu arada kerem abininde çok tatlı bir sesi var kerem özyeğen i bende hiç yakından görmedim ama kendime örnek aldığım çokk cana yakın sevecen sıcak kanlı bir şahsiyet olduğunu düşünüyorum.. inşallah birgün onu yakından da görürüm
|
||
|
||
sahnede çoook değişik şekillere giriyor ama süper çalıyor
|
||
|
||
| onun kadar iyi gitar çalan birini daha görmedim...gitarın kralı vallaa | ||
|
||
konserde yanımıza gelip çalmıştı o zaman ne yapacağımı bilememiştim resmen! çok tatlı çok iyi çok sempatik birisi...türkiye'nin en iyi gitaristi diyebiliriz onun için!çok seviyorum seni kerem abii!!
|
||
|
||
20 haziranda maçı izlerken rıdvan dilmen taklitleri ile beni çok güldürmüş insan Canım,herşeyim..
|
||
|
||
20 haziranda maçı izlerken rıdvan dilmen taklitleri ile beni çok güldürmüş insan Evet, cidden maç sever biri..yalnız biz yanında beklerken bizi aldırmamasını çok da hoş karşılamamıştım Canım,herşeyim.. (20 Haziran akşamı)..Yine de çok severim kendilerini (:
|
||
|
||
| Tarkan abimiz sayesinde Pentagram konserinde konuk olarak yer almıştı kendisi BGM de... Orada Popçular Dışarı sloganları ile karşı karşıya kalmıştı... Gerçek müzisyenlerin böyle yuhlanması hoş değil tabii ki, onun da yuhlanması hoş olmadı. Bir dönem stilini severdim. Ama yaptığı müziği hala sevmiyorum pek
|
||
|
||
kerem abi sen cok yaısıklısın ben senin ve harun abini hayranınızım seni cok seviyorum size basarılar diliyorum. ![]() |
||
|
||
hani cambaz'da BEN KURBANIM O CAMBAZA diye geciyo ama KEREM ABİCİK aklıma gelince o yer bende BEN KURBANIM O MAHSAR'a diyorum keröz abiye SAYGILAR
|
||