|
||
| süperler yaa..canlı canlı daha bi güzel oluyor belirtmek isterimm.... | ||
|
||
süperler yaa..canlı canlı daha bi güzel oluyor belirtmek isterimm.... aynen hatta en iyi punk grubu denilebilir rock coke a da geliyoooo
|
||
|
||
| dinazoru beğenmedim ne bu ya uydur uydur yaz... | ||
|
||
| ben valla zor günler ve teker tekeri biliyorum,çok güzeller klipleri de öyle |
||
|
||
| en iyi müzik yapan gruplardan | ||
|
||
türrkiyenin ilk punk grubu.hacettepe üniversitesi 3. uluslararası rock fesitvalinde (24, 25, 25 nisan 2006) dinazoru 2 kere söyleyerek herkesi coşturdular şarkı sözleri toplumsal içeriklidir ve çok güzeldir.
|
||
|
||
| türkiyenin ilk punk grubu değildir...genelde meşhur oldukları iki parçada çalıntıdır.Dinazor ve Hava Soğuk parçaları...Dinazor u hatırlayamıyorum ama,Hava Soğuk (Heathcliff) adlı bir çizgi filmin müziği. http://www.youtube.com/watch?v=JxCInOkn6OU burdan da kontrol edilebilir. Not:Heathcliff 90 ların başında yapılmış bir çizgi filmdir. |
||
|
||
bende nereden hatırlıyorum diyordum heathcliffi çok severdim ya
|
||
|
||
teker teker diye bir şarkıları var.çok seviyorum.
|
||
|
||
zor günler ve teker teker sarkıları hosuma gidiyor dinazor sarkısı ayrı bi komedi
|
||
|
||
| iyi grup | ||
|
||
o yol bayır aşşağı.. severim kendilerini
|
||
|
||
ben baya seviyorum grubu ya. kuzenim sayesinde rock'n coke öncesi tanımıştım. güzel grup bence ya şarkıları falan süper. teker teker bence çok güzel. bide istanbul şarkısına hastayım istanbulun gerçeklerini gayet iyi anlatmış ( ama istanbul bu yönleri dışında çok güzel bir şehir ) ama rashit te kötü yönlerinden bahsetmiş zaten canım
|
||
|
||
Köşedeki ceset kim öldürdü seni? Kim kıydı böyle delik deşik etti? Senin katilin belliki mafya Mafyaya dokunma Arkasında devlet baba Katilin adı yok Zaten hiç olmadı Katil içimizde Neden bulunamadı? Katilin adı yok Beyoğlu'nda yürüyor 17'sinde Gözleri kurbanda, Smith Wesson belinde Şimdi vuracak kendi gibi birini Kimse bilmeyecek gerçek katili bence tüm şarkılarını bi dinleyin..sözler ööylesine laf olsun torba dolsun mantığıyla yazılmıyor..bunu siz de anlayacaksınız.. adını ilk defa duydum hic dinlemedim ama bu sozler gercekten cok güzel. |
||
|
||
bir sevemedim gitti.
|
||