|
||
ıhlamur mu??biz de bir sitede arkadaşla harun'un sahnede içmesi üzerine tartıştık...ben görmedim içtiğini dedim o da ama ben gördüm,izmir'de 2 metre ötemde içiyordu dedi...kuliste sigara içtiğini gördüm de,sahnede bira içtiğini görmedim... aynen benimde karşımdaydı izmir konserinde birşeyler içiyordu ama ben bira falan diye düşünmüştüm demek ıhlamurmuş.ama sevindim onun adına çünkü alkolden nefret ediyorum.tabiki sevdiklerimin de içmesini istemem
|
||
|
||
çok bağlndm ben haruna ya ah cnm ya içimdekileri anlatmışsın...ben de çok bağlandım hatta bazıları aşk falan diyorlar ama değil farklı birşey bu...düşüncelerini,sesini,görünüşünü...çok ama çok seviyorum!!farklı bir hayranlık sanırım..ama ben hayatımdan mutluyum sesiyle yorumuyla görünüşüyle.. yaa bayılıyorum bu adama türkiyede böyle adam gbi rock gurubu bulmak çok zor.. hatta bna göre mor ve ötesinden başka yok ama bu benim yorumum tabi ben bu grubu dinledikten sonra başka hiçbiRşey dinlemedim böyle sözleri derin anlam içeren ne bileyim böyle en derinden etkileyen başka müzik yok.. ya sığmaz işte anlatamıyorum ki ama şunu söyleyeyim; sonuna kadar yanınızdayım MOR VE ÖTESİ ![]() her ne kadar harun beni tanımasa da....
|
||
|
||
| saygıdeğer kişilik | ||
|
||
Hayatımın her anına tesir etmiş sesiyle,duruşuyla,duyarlılığıyla hayatımı değiştiren mükemmel kişilik...İyi ki varsın HARUN TEKİN...
|
||
|
||
| İyi ki varsın :DMutsuz olduğum zaman seni dinliyom..sesin bana huzur veriyo...Umarım hep hayatımda olursun :)sende olmasan... | ||
|
||
Demin antoliji sayfasınada yazdım (Harun'un sayfası var mail yollamak istiyenler için söylim:))Benim idolüm :Dkendisi benim için çok şey ifade ediyo.Yalnızlığımı onla paylaşıyom,onu dinlediğimde çok mutlu oluyorum.Umarım hep hayatımda olur;)
|
||
|
||
Valla deli mi dersiniz bana ne dersiniz bilmiyorum ama bir aralar bu gruba bu adama o kadar bağlanmıştım ki yediğim yemekten içtiğim suya kadar herşey de HARUN TEKİN vardı benim için. Ailem, arkadaşlarım hep kızıyorlardı bağlanma bu kadar o sadece bir hayal olarak kalır senin için sonra çok üzülürsün diye. Dinlemiyordum, hep karşı çıktım ve gün geçtikçe daha fazla sevdim bu adamı, artık rüyalarıma dahi girmeye başlamıştı sanki hayatımdaymış gibi davranmaya başlamıştım. Herşeyde Harun da öyle Harun da böyle diyordum. SaNıRıM KaFaYı CiDdEn YeMeĞe BaŞlAmIşTıM Bir gün durdum kendi kendime ne yapıyorsun sen diye sordum ve kendimi gerçek bir aşka adamaya karar verdim. Harun Tekin' e hala hastalık derecesinde bağlıyım ama abartmıyorum. Size bir arkadaş tavsiyesi sakın benim yaptığımı yapmayın aşırı bağlanmayın, emin olun sonra insan çok üzülüyor...
|
||
|
||
Harun sesiyle, görünüşüyle, gruptaki uyumuyla çok başarılı birsanatçı bence... zaten öyle demeyende yoktur herhalde. bu söylenenlerin hepsini hakediyo..( tabe güzel olanları)
|
||
|
||
bi daha ve bi daha söylüyorum..harun tekin herşeyiyle,sesiyle,duyarlılığıyla,sahnedeki duruşuyla,yaşama bakış açısıyla,bilgisiyle mükemmel bir insan.. evet katılıyorum ayrıca felsefeyi sevmesi bu daha da müthişş kılıyo
|
||
|
||
bu site grup tarafından biliniyormu yani mor ve ötesinin bu siteye yazıllardan haberi var mı?![]() ??...
|
||
|
||
bu site grup tarafından biliniyormu yani mor ve ötesinin bu siteye yazıllardan haberi var mı? ![]() ??... evet Mor ve Ötesi üyeleri Böyle bir Fan sitelerinin olduğunu biliyor. Ve bununla gurur duyuyor. Zaten bu fan sitesi Düya'nın en büyük mor ve ötesi fan sitesi. |
||
|
||
evet ya çok güzel bir duygu bu!!bizim sevdiğimiz grubun bizim söylediklerimizi biliyor,okuyor ve bence mutlu da oluyorlardır!! şahsen mutlu olurdum yani
|
||
|
||
| Bu satırları okuyorlarsa valla çok mutlu olurum ben yaa!!... ;DBizi onlardan başka kim anlar? | ||
|
||
çok seviyorum ben Harun abimi..
|
||
|
||
| onu okadar çok seviyorumki odamda heryer ona ait.. bgn aldığım hediyeye bile onun ismini koydum:D (kaplumbağa) |
||