|
||
Grup üyeleri bu siteye cevap yazıyor mu yani başka üyeler aracılığıyla veya başka türlü.Sorduğumuz sorulara cevap verme olanağı çok haklı.bende merak ediyorum. varmı?![]() ![]() ?arkadaşlar konumuz "harun tekin". konuyla alakasız mesajlar yazıp başlığı meşgul etmeyelim isterseniz, konudan devam edelim... sorunuza cevap vermem gerekirse de, grup üyeleri cevap yazmıyordur foruma ama okuyup okumadıklarına dair bir bilgim yok kendi adıma. okuyorlardır büyük olasılıkla... |
||
|
||
biricik harun abimiz o bizim
|
||
|
||
Kaan Tangöze'den sonra Türkiye'nin en iyi vokalistlerinden biri olarak görüyorum..Müziğiyle ve kişiliğiyle mükemmel biri
|
||
|
||
| harun tekin...ona hayran biri olarak onun hakkındaki düşüncelerimi kelimelere rahat dökemem ki...ben onu ve onları çok seviyorum | ||
|
||
vokalistliğini güzel bulmayanlarla güzel dalga geçen kişi seviyorum bu adamı yaaa
|
||
|
||
Kelimeler yetmiyor ki anlatmaya .... ahhh ahh
|
||
|
||
vokalistliğini güzel bulmayanlarla güzel dalga geçen kişi çok güzel bir durum seviyorum bu adamı yaaa ![]() ben olsam ben de yapardım
|
||
|
||
vokalistliğini güzel bulmayanlarla güzel dalga geçen kişi çok güzel bir durum seviyorum bu adamı yaaa ![]() ben olsam ben de yapardım ![]() ayrıca siyasi olaylara çok güzel bir biçimde nokta koyuyor
|
||
|
||
evet.zaten trt'de bir konuşmuş program daha ilk bölümünde rtük tarafından kapatılmış
|
||
|
||
evet yaa psikoloji okumuş ama siyasetle ilgili çok güzel konuşuyo ağzım açık dinliyorum onu valla
|
||
|
||
çok bağlndm ben haruna ya ah cnm ya içimdekileri anlatmışsın...ben de çok bağlandım hatta bazıları aşk falan diyorlar ama değil farklı birşey bu...düşüncelerini,sesini,görünüşünü...çok ama çok seviyorum!!farklı bir hayranlık sanırım..ama ben hayatımdan mutluyum sesiyle yorumuyla görünüşüyle.. yaa bayılıyorum bu adama türkiyede böyle adam gbi rock gurubu bulmak çok zor.. hatta bna göre mor ve ötesinden başka yok ama bu benim yorumum tabi ben bu grubu dinledikten sonra başka hiçbiRşey dinlemedim böyle sözleri derin anlam içeren ne bileyim böyle en derinden etkileyen başka müzik yok.. ya sığmaz işte anlatamıyorum ki ama şunu söyleyeyim; sonuna kadar yanınızdayım MOR VE ÖTESİ ![]() her ne kadar harun beni tanımasa da.... ![]() canım valla senin içini ne kadar anlattım bilmiyorumda ben kendimi tam anlatamadım ya ama onu görmeden yapamıyorum sende biraz anlatmışsın beni ki tarif edilemez bir duygu bu çok seviyorum benim aşık olduğum çocuk mor ve ötesini çok seviyor. her dinlediğimde onu hatırlıyorum. çok acı çekiyorum aslında da nedenini anlatsam olmaz şimdi sohbet bölümü değil ya:) ama böyle böyle derken harunada en az onun kadar bağlandığımı hissettim harunu hep seveceğimden eminim benm duygularım ne biliyim çok farklı ya.. of harunum of bi kere olsun görüyüm yüzünü ya neyse canım umarım birgün görürüz bizde ama gerçekten onsuz hayat olmuyor gibi
|
||
|
||
kameralar önüne çıktığında bakışları çok anlamlı ! dikkat eden var mı ? evet ben dikkat ettim ona çok farklı!!mesela konserlerde de öyle onu farkettiniz mi?şarkıya göre bakışı var ![]() ama çok hoş oluyor açıkçası zaten abimin en çok bakışlarına bitiyorum ![]()
|
||
|
||
çok farklı,muhteşem insan.kelimeler yetmez.iyi ki hayatımızda var.hayatımda 4 tane abim var.canım abim ve abilerim.
|
||
|
||
Harun düşüncelerimin sesi ve görüntüsü sanki. O'nu dinlerken kendimi buluyorum.. Diğer grup üyelerinin de hakkını vermek lazım ama Haruncuğummmm sen başkasın yaaaaaaaa Seni ç ;kk seviyorumm; inşallah çizgilerini hiç bozmazlar hep böyle devam ederler, biz de hep böyle zevkle hiç bıkmadan dinleriz onları
|
||
|
||
gerçekten de arkadaşların dediği gibi harunu sevmek başka bişey diğer grup üyelerini de tabiki seviyorum ben harunumun yüzünü çoookk yakından gördüm ama o benim suratıma bile bakmadı bizim buraya zAtEn bi kere geldiler ve bende onların provalarını izleme fırsatı bulmuştum barın sahibi tanıdıktı da ama çok soğuk duruyolar yaa en sıcak kerem ö. ama heyecandan onun yanına bile yaklaşamadım bi tane fotom bile yok amaaaa bu bEnİm fikrimi değiştirdi mi HAYIRRR ben harunumu hala çooooookkkkk aşırı seviyorummm
|
||