|
||
5 şubatta mı çıkıyorumuşş süper bi haber çok saoll ![]() tabiki güzel olacak.. ![]() harundur benim adım düşünemiyorum bilee ![]() [harunn ]
|
||
|
||
| ben de harun tekinin sanatçı olarak gençliğe, fikirleriyle ve özel yaşamıyla örnek olması,siyasi görüşü ile ve bu görüşü saklamayıp savunması kimileri gibi kim hükümet olacaksa ona yalaklanan biri olmaması hasebiyle seviyorum.. | ||
|
||
| harun abinin istasyon insanları şarkısını eminim harika yorumlamıştır. | ||
|
||
harun abinin istasyon insanları şarkısını eminim harika yorumlamıştır. aynen öyle yapmis
|
||
|
||
| muhteşem ya..sesini duymak gibisi yok...yok..olamaz... | ||
|
||
| bir kez daha hayranlığım arttı..devamıda gelecek..biliyorum.. | ||
|
||
Mükemmel insan yaa
|
||
|
||
| piyasaya o kadarda acımasız olmaksızın müziklerinde mzikal basitliğin ardında yoğun bi duygu verdini söleyebilirim aslnda | ||
|
||
neden bu istasyon insanları'nı iki sene önce yorumlamadı harun ya..kızgınım ona içten içe ...tavsiyem bu şarkıyı gözünüz kapalı dinleyin.yani ben öyle yapıyorum iyi geliyor
|
||
|
||
| bu sarkinin harunun sesine cok ama cok iyi gidicegini düsünüyorum.. (: heyecanla bekliyor olucam.. |
||
|
||
bu sarkinin harunun sesine cok ama cok iyi gidicegini düsünüyorum.. (: heyecanla bekliyor olucam.. dinlemedin mi henüz..yoksa başka bir şeyimi bekliyosun
|
||
|
||
bu sarkinin harunun sesine cok ama cok iyi gidicegini düsünüyorum.. (: heyecanla bekliyor olucam.. dinlemedin mi henüz..yoksa başka bir şeyimi bekliyosun ![]() dinlemedim.. dinleyemedim.. dinleyebilmem icin beni birinin taa viyanalara kadar götürmesi lazim.. orayada beni kimse götürmez.. ![]() ama zehram bana msn üzerinden yollicakmis zaten.. simdi aldim haberi..
|
||
|
||
zehradan önce davrandım mı acaba evet toprak ![]() öyle oldu...ama olsun amaç rumoş dinlesin
|
||
|
||
rumeysaacığım söyleseydin yollardım hemen sana ya..dağıtımcı firma olarak..moreuro da bol bol konu çıktı bize ![]() ya dinledikçe bi' acayip oluyorum...melisle de konuştuk harun'un sesi çok farklı çıkmış diye...ne bileyim bayaa değişik...ilk dinlediğimde noluyor gene mi bulamadım şarkıyı diye panik yapmıştım hatta ![]() keşke daha sert bir parça söyleseymiş de şoka girseymişiz şöyle ama bu şarkı en sevdiğim teoman parçalarındandır ve Harun da süper yorumlamış çok beğendim(ama yine de sert bir parça umudum devam ediyor...elbet bir gün)
|
||
|
||
bence orjinali gibi olmuş. ama sesi biraz değişik geldi. sanki harun değil...
|
||