|
||
| sesi mükkemmel kendisi mükkemmel fikirlerini beğendiğim bir sanatçı.konuşmayı ve doğru düşünmeyi bilen yerinde konuşan çok akıllı biri. makinaya katılmıştı o günü hiç unutmuyorum hmn mvö sven bi arkadaşıma haber vermiştim ![]() tabii onun haberi vardı mvö ve harun olurda onun haberi olmaz mı? neyse harun süper biri işteo konuşsun biz dinleyelim
|
||
|
||
| oooo biiirrr yakışıklı oooo birrrr karizma ooooo birrr sesi güzel o bir ki 3 Harun Tekin |
||
|
||
| harun abinin avrupa da çok hayranı olacağını düşünüyorum yarışmadan sonra tarkan solda sıfır kalır bence
|
||
|
||
| valla HARUN a olan sevgimi hiç bi kelime hiç bi sıfat yetiremez o yüzden konuşmak bile istemiom bu konuda o bnm hayatımda gördüğüm en mükemmel insan en şahane erkek yaa | ||
|
||
harun abinin avrupa da çok hayranı olacağını düşünüyorum yarışmadan sonra ahahah bence de tarkan solda sıfır kalır bence ![]() ![]() rus kızları artık harunnnnn diye yıkarlar ortalıgı ![]() konserlere ruslarda gelir
|
||
|
||
| HARUN SÜPER VE ÖTESİ:::.SESİNE NEFESİNE SAĞLIK ::d | ||
|
||
| bilgili , sesi güzel, yaratıcı, hoş, iyi, başarılı,.....vs... ee daha ne olsun..müziğin taa kendisi..
|
||
|
||
harun tekin diyince aklıma okadar çok şey geliyorki san ki bütün güzel sözler onun için söylenmiş gibi hayatımda onun gibi bir adam olsaydı (gerçi o bilmesede benim hayatım) şu anda kendimi daha rahat daha mutlu huzurlu hayatın zevkini tam çıkaran (harunsuz eksikde ondan )olurdu eminim! ben yetersiz kalıyorum ona olan düşüncelerimi,hislerimi anlatmaya ben onu çok seviyorum :-*o mutlu olunca gülünce benim içimde güller açıyor ayrıca siyasete yaklaşımı hayata bakış açısı insanlara bakışı herşeyiyle (gördügüm kadarıyla) müthiş ötesii yaaa ;Dtatlı çocuk hehehehebunuda sabah gazetesinden aldım; Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler. Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar. Yengeç'ler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler. Sabırlı olan Yengeç'ler tartışmalardan kesinlikle hoşlanmazlar. Duygularını sessiz bir şekilde saklarlar |
||
|
||
| ya bazen biraz agresif oluyor. | ||
|
||
ya bazen biraz agresif oluyor. Agresif olmayan insan var mı ki? ![]() Herkes bazen agresif olabiliyor, normaldir
|
||
|
||
ya bazen biraz agresif oluyor. Agresif olmayan insan var mı ki? ![]() Herkes bazen agresif olabiliyor, normaldir |
||
|
||
| kamera lar karşısına geçince bakışları çok değişik bir hal alıyor .başka bir gezegenden gelmiş gibi bakıyor .o halini çok seviyorum | ||
|
||
| duyduğum en güzel ses tonuna sahip insan.. | ||
|
||
şarkı söylerken tek kaşını kaldırması ne kadar hoş bayılıyorum o haline
|
||
|
||
| bir insana gitar ve rock bu kadar mi yakisir diye bana soru sorduran adam bitane o ya onun gibi vokal,gitarist yok bence (kerem abiler ve burak abi haric) napim 4 dünü de ayni derecede coooook seviyorum ayiramam
|
||