|
||
| Bence her ne kadar soğuk gözükürse gözüksün bu ona çok yakışıyo.İnsanı çeken kendine ait bi havası var bence.Ayrıca bu foruma girip kendisi hakkında neler yazıldığına kesinlikle bakıyodur.(en azından ben öyle düşünüyorum)Her ne kadar belli etmesede kendisiyle ilgili tüm haberleri takip ediyodur.Hatta bu yazımı bile okuyo olabilir.Sonuçta o da bi insan ve kendisi hakkında neler söylendiğini merak eder.İnşallah yanılmıyorumdur.Ayrıca 2 sene önce konserine gitmiştik. Arkadaş grubuyla Karadeniz Ereğlisi ne.Orda bizi farketti ve eliyle bize işaret yaptı.Burdanda anlayabiliriz ki aslında o kadarda soğuk bi insan değil.Yalnızca kendisine ait o havayı korumak istiyo bence.Ya inşallah okur bunları ya.Valla heyecanlandım şimdi.Ama keşke cevap falan yazsa çok iyi olurdu.neyse. | ||
|
||
cevap yazsa hepimiz profiline hücüm ederdik ama hic fena olmazdi harunn abi bitanesin abi o hallerine hayranim o sarki söyleme tarzin o gitari calma tarzin o umursamaz davranislarin hepsi harika ve ötesi
|
||
|
||
| Ayrıca şunuda belitmek isterimki Eurovision da her ne sonuç alırsa alsınlar hiç önemli değil zaten Harun ve ekibi orda ne kadar farklı olduklarını ispatlıcaklar.isterlerse sonuncu olsunlar yine arkasındayım.Çünkü gerçek bi hayran olmak ta bunu gerektirir zaten.Ayrıca müzik ödülleri gecesinde Harun çok mütevazı gözüküyodu yada ben öyle algıladım bilmiyorum ama ordaki duruşu çok hoşuma gitti.Çok masum duruyodu.Keşke onunla konuşup sohbet edebilsem.Bunu çok isterdim | ||
|
||
Cevap yazmasa bile en azından okuduğuna adım gibi eminim.
|
||
|
||
| powertürk de çok şık gözüküyordu :-*onların ödülü almasına sevindim hatta holey diye bir bagırdım babam kızdı ne oluyor san ki sen mi aldın ödülü diye hehehehe ama napıyım SEVİYORUM var mı???!!!!!!!! | ||
|
||
evet ya Harun u muzun o şarkı söylerken ki hallerine tavırlarına bitiyorum başka birşey bizim morlarımız yahu
|
||
|
||
grup üyeleri foruma üyemiiii
|
||
|
||
tebrik ederim yeni şarkınız çok güzel olmuş.
|
||
|
||
| kerem özyeğen bu siteye üyedir fakat girmemektedir. diğer tüm mvö ekibi sitemizi hep ziyaret etmektedir. bu konu burada kapanıyor, harun tekin'den devam ediliyor.. |
||
|
||
| harun abi sesini her albümde biraz daha geliştiren bir solist.sesini çok beğeniyorum.ayrıca söz müzik teoman albümünde söylediği istasyon insanları en güzel seslendirdiği parçalardan biri.sesini çok güzel kullanmış.biliyorum herkes aynı şeyleri söylüyor.sesi güzel falan diyor ama bu bir gerçek.harun abi bir numara.kıskananlar çatlasınnnn... | ||
|
||
| Harun Tekin...Hayatıma değneğini değdiren adamların dördünde bir tanesi. Yaşamıma renk katan,ekmeğim,suyum olan adamların ama,hani kalpleri de düşünceleri gibi kocaman. İyi ki varsın. |
||
|
||
| harun tekinin bakışları yeter onu aaaanlamak için | ||
|
||
bugün çok değiştim.çok ders çalışacağım. çünkü devletimizin ilerlemesi buna bağlı.sen demiyomuydun HARUUN haksızlıklara savaşa hainliklere bi dur demeliyiz diye ... onu anlatmaya çalışmıyor muydun .yoksa başka şeyler mi düşünüyosunuz şarkılarınızla.bilmiyorum ama ben bu yolda çok emek sarfedicem emin ol
çok çalışıcam hepsi bitecek ![]() eğer okursan çok güzel olacak. ![]() |
||
|
||
Harun tekin'e bayılıyorum çok seviyorum ya çok tatlı bi sestonu var.Harun hayranları benide aranıza alırsanız çok sevinirim harun'nu çok seviyorum.2008 eurovision sarkısıda müthiş zaten mor ve ötesinin bütün şarkıları harika harunu hiç sıkılmadan gün boyu dinlerim.
|
||
|
||
Harun tekin'e bayılıyorum çok seviyorum ya çok tatlı bi sestonu var.Harun hayranları benide aranıza alırsanız çok sevinirim harun'nu çok seviyorum.2008 eurovision sarkısıda müthiş zaten mor ve ötesinin bütün şarkıları harika harunu hiç sıkılmadan gün boyu dinlerim. bu fanda olduğuna göre zaten aramızdasın ![]() Harun u bende çoook seviyorum.süper biri. bi ara rüyamda hep Harun u görüyodum şimdi tüm gurubu görmeye başladım
|
||