|
||
Harun tekin'e bayılıyorum çok seviyorum ya çok tatlı bi sestonu var.Harun hayranları benide aranıza alırsanız çok sevinirim harun'nu çok seviyorum.2008 eurovision sarkısıda müthiş zaten mor ve ötesinin bütün şarkıları harika harunu hiç sıkılmadan gün boyu dinlerim. bu fanda olduğuna göre zaten aramızdasın ![]() Harun u bende çoook seviyorum.süper biri. bi ara hep rüyamda Harun u görüyodum şimdi tüm gurubu görmeye başladım ![]() saka hoşgelmişsin tuğçecim bende rüyamda görüyorum morları ama artık görmek istemiyorum felaket oluyor rüyalarım benim yaa
|
||
|
||
Harun tekin'e bayılıyorum çok seviyorum ya çok tatlı bi sestonu var.Harun hayranları benide aranıza alırsanız çok sevinirim harun'nu çok seviyorum.2008 eurovision sarkısıda müthiş zaten mor ve ötesinin bütün şarkıları harika harunu hiç sıkılmadan gün boyu dinlerim. bu fanda olduğuna göre zaten aramızdasın ![]() Harun u bende çoook seviyorum.süper biri. bi ara hep rüyamda Harun u görüyodum şimdi tüm gurubu görmeye başladım ![]() saka hoşgelmişsin tuğçecim bende rüyamda görüyorum morları ama artık görmek istemiyorum felaket oluyor rüyalarım benim yaa ![]() ama benim süper oluyo rüyada görmek bile çok güzel ya umarım bugünde görürüm
|
||
|
||
| hastasıyım harun abimin çok seviyorum onu. | ||
|
||
| onlar denizliye her konser vermeye geldiklerinde neredeyse hep yağan yağmurdan dolayı iptal olan konserler üzerine bidaha gelmek zorunda kalıyordu ama yağmur çamur dinlemezki bu kadar tatlı ve hayat dolu kişilere işte.. bu yüzden yağmurda bile belki iptal olmaz diye geldim harun o kadar harikasınki her yaptığın şeyle seni çok seViyorum... | ||
|
||
| o kadar tatlılarki görmemek imkansız ve her gece görsem rüyamda yine görmek isterim... | ||
|
||
| çok küçük yaş grubundakileri bile etkileybilmiş bir sanatçı . hatta o kadar sevmişler ki bu gün foruma haruuunuuuum diye konu açıp sevgilerini belli ettiler çok güzeldi çok şaşırdım
|
||
|
||
| çok seviyoruz bizler onu. | ||
|
||
acayip seviyoruuzz
|
||
|
||
| ben sizi cok seviyorum coktatlısınız | ||
|
||
| o bıtaneeeeeeeeeeeeeee | ||
|
||
bi tane o ya onu çok seviyorum
|
||
|
||
| BENDE ÇOK SEVİYORUM MUHTEŞEM BİR SESİ VAR EURİSİONDA 1.OLMASINI ÇOK İSTİYORUM ÇÜNKÜ ŞARKI MÜKEMMEL ZATEN TAM BENİ ANLATMIŞ......BİR YANIM AKILLI BİR YANIM DELİ 4 YANIM AKILLI 1 YANIM DELİ HERKES AKILLI BİR BEN DELİ BİR BEN DELİİİ....SÜPERRRRR | ||
|
||
| Harun tekin mükemmel biri! | ||
|
||
| 28 Şubat'ta Ntv 'de yayınlanan programda çok güzel konuştun Harun abi.Gerçektende söylediklerine yüzde yüz katılıyorum.Bu tip toplumsal sorunları konuşmayacaksak,üstünü örtmeye çalışacaksak yada banane kardeşim diyerek kenara çekileceksek hiç yaşamayalım daha iyi.Kendini orda çok güzel ifade ettin.Gerçekten bizim söyleyemediğimiz daha doğrusu söyleme imkanı bulamadığımız şeyleri hepimiz adına çok güzel duyurdun.İyiki varsınız.Seninle ve diğer morlarla gurur duyuyorum. | ||
|
||
| adam gibi adam denilecek bir insan...cok duyarlı ve felsefi ahlakını kullanarak her seferınde görüşlerini apaçık bir dille sergileyebiliyor..cevreye olan ilgisi,muhalif tavrı tamamiyle harika..coğu insanın aktaramadığı bilgileri mor ve ötesi grup üyeleri cok güzel bir şekilde aktarıyor..onlara minnettarım.. | ||