|
||
kaç defa yorum yazdım bilmiyorum ama o mükemmel,şahene,tatlı,bilmiş:P,felsefik ve her şey..iyki var
|
||
|
||
| Arkadaş daha önce buraya yazılan Harun Tekin'in özel hayatıyla ilgili haberleri silmiştik. Lütfen bir daha aynı tarz haberleri yazmayınız.. |
||
|
||
| akustigini bekliyorum güneri civaoglunun programında harika bir insan bir o kadar da yakışıklı. | ||
|
||
| karakterindeki bazı noktaları örnek alabileceğim bi insan | ||
|
||
çok kültürlü bi kişi
|
||
|
||
| bugünün gençlerinin durumunu nasıl buluyorsunuz ? sorusuna - ''boşluktalar'' diye cevap verdi .bencede öyle bir boşlukta sürüklenip duruyoruz morlarda olmasa iyice bittik
|
||
|
||
| bir sorum var: harun'cum hani bir ara sarışın bir bayanla beraberdi. o bayan kimdir ya? bilenler lütfen yazsın.
|
||
|
||
bir sorum var: harun'cum hani bir ara sarışın bir bayanla beraberdi. o bayan kimdir ya? bilenler lütfen yazsın. ![]() bir kaç mesaj üstte açıklama yapılmış zaten, daha fazla uzatmayınız konuyu... |
||
|
||
| çok yakışıklı çok.seside bir o kadar güzel abimin. | ||
|
||
| siyah sacin kendisine hic yakismadigini dusundugum insan buna ragmen yine siyaha boyanmis saclar eurovision imaji olsa gerek kendi dogal hali daha iyidi be abi oynayip durmasan... | ||
|
||
aa harun abi saçını siyaha boyatmış bende diyordum ne kadar siyah gözüküyorhaydi gel bizimle '' programında görünce çok tuhafıma gitmişti . ama yakışmış bence |
||
|
||
İlk başlarda (gitar çalmayı bilmezken ) cetvel çalıyomuşş ... ya dünyanın bütün güzel özellikleri tek bi insanda toplanır mı yaa ![]() ![]() ;)güzzell insann harun
|
||
|
||
|
||
|
||
| meleğim '' güzel bir çizim olmuş tebrikler kerem ve harun ![]() |
||
|
||
çizim güzel olmuş da onun gitar olduğu anlaşılmıo başta, sadece sapı gözüküyo, o da garip oluo
|
||