|
||
| Harun bencede muhteşem bi insan:)Dün gece rüyamda onu gördüm:)Harun'u o kadar çokkkkkkk seviyorum ki anlatamam:)Onun hakkında(Kerem,Burak,Kerem abide dahil)kötü bişey söylediklerinde kan beynime sıçrıyo!!Umarım onu tekrar görme fırsatım olur:)Benim yaşam kaynağım:)Umarım mesajlarımı okuyodur:) | ||
|
||
| abi hepiniz harikasınız siz dünyalı mısınız doğru söyleyin böyle bi ritm böyle bir uyum dünyada hiçbir yerde yok harun süpersin harikasın muhteşemsin tabii bu söylediklerim grup için de geçerli iyi ki varsınız |
||
|
||
o ve diğer grup üyeleri, müziğin iyi yapıldığında çok anlamlı olabileceğini gösterip bana müziği sevdirmiş yegane insanlar...özellikle harun tekin kendime bir çok yönüyle örnek aldığım bir insan, hayranıyımm, idolümmmm keşke konuşabilseydim kendisiyle de yaa gerçekten onlarla iletişim kurmamın konuşmamın falan bi yolu yok mu bilen varsa yardımcı olamaz mıı lüüütfeeennn
|
||
|
||
| benim o soruyu sormamın altında kesinlikle ama kesinlikle kötü bir şey yatmıyor lütfen birbirimizi yanlış anlamayalım. düşüncelerimi yüz yüze anlatmam gerekir bunları yazıya dökemem bu yüzden yanlış anlaşıldığını sanıyorum... | ||
|
||
| YA OF...GEÇEN HAFTA ŞEFFAF ODAYI İZLEYEMEDİM HALBUKİ SİZİ İZLEMEYİ ÇOK İSTİYODUM.ŞİMDİ ŞEFFAF ODA VİDEOLARINI İNTERNETTE ARAYIP DURUYORUM.ŞARKILARINIZLA HERZAMAN Kİ GİBİ ÇOŞUYORUM SPR YAA.AMA BİRİ LÜTFEN BANA YARDIM ETSİN ŞU VİDEOLARI BULMAM İÇİN... | ||
|
||
| sizi dinlemeye başladığımdan beri, siyasetle ilgileniyorum ve çevreye karşı daha duyarlıyım. sizi tanıdıktan sonra hayatım değişti.. sizi özellikle Harun'u takip ediyorum. Harun'u çok seviyorum. onun yeri bende apayrı. onun duruşuna, bakışına, düşüncelerine ve sesine hayranım.. | ||
|
||
| BENCE HARUN ÇOK GİZEMLİ BİRİ ANLAMASI ÇOK ZOR ZATEN GRUBUN TAMAMI ÖYLE...BAZI ŞEYLERİ ANLATMAK İSTİYORLAR AMA ÇOK ÜSTÜ KAPALI BİRAZ DAHA AÇIK OLSALAR VEYA ANLATMAK İSTEDİKLERİNİ SÖZLÜ OLARAK İFADE ETSELER SüPeR OLUR.DEMEK İSTEDİĞİM ANLAŞILIYOr Değil Mİ???=? |
||
|
||
| boşuna harun tekin yada diğer grup üyelerinden cevap beklemeyin arkadaşlar öyle birşey mümkün değil.. gereksiz mesajlar silinmiştir, konudan devam ediniz... |
||
|
||
| hastasıyım gözlerinin hastasıyım sözlerinin...harun abicim. | ||
|
||
| hepimiz seni çooook seviyoruzz | ||
|
||
| benim gördüğüm en açıksözlü en delikanlı insanlardan biri..kendisini çok seviyorum..tabii bütün grup elemanlarını da aynı şekilde..harun gerçekten çok ilginç biri.. | ||
|
||
| süper ötesi bi insn o..!yok yani ya..al karsına saatlerce konuş..tartış anlatsn sana düşüncelerini..!süper bi insn.. | ||
|
||
| Çok iyi bir ses başka söze gerek yok:) | ||
|
||
| çok hareketli gibi çok konuşkan ve çok heyecanlı | ||
|
||
| bazen de çok çekingen duruyor. gülüşü süper hep gül harun abi hep gül. | ||