|
||
| çok hareketli gibi çok konuşkan ve çok heyecanlı | ||
|
||
| bazen de çok çekingen duruyor. gülüşü süper hep gül harun abi hep gül. | ||
|
||
hayalimdeki insan o ![]() eskiden ruh ikizim gibi görüyodum
|
||
|
||
| tek kelime ile mükemmeller zaten grup olarak birbirlerini çok iyi şekilde tamamlıyorlar. bazen de çok çekingen duruyor. gülüşü spr hep gül harun abi hep gül. bende gülüşüne hayranım
|
||
|
||
herşeyi mükemmel kii...harun abimm 4,4lükk
|
||
|
||
| harun tekin seni o kadar çok seviyorum ki senin özellklerini anlatcak kelimeleri doğru düzgün bulamıyorum bile... | ||
|
||
| ya ben harun abiyi yakından görmeyi çook istiyorum...görsem herhalde konuşamam donup kalırım herhalde..bazen çamlıcaya çıkıyoruz inşallah gün gelir harun abiyi çamlıca tepesindeki yörük çadırında görürüm!Bu arada harun abi bu mesajları okuyomudur? | ||
|
||
beni felsefe okumaya iten insan
|
||
|
||
hastasıyım gözlerinin hastasıyım sözlerinin...harun abicim. aynen bende o nasıl bakıştır öyle deliriyor insan ![]() ayrıca evet cevap vermeye bilirler ama okudukları belli nerden biliyorum;ntvdeki programa katıldıgında,ben ve birisi daha program hakkında harun varsa gerisi tefarruattır demiştik programda harun''konu x ise gerisi tefarruattır dememeliyiz artık,hayat aslında o tefarrurattadır'' dedi ben böyle şok oldum kaldım ve anladımki takip ediyorlar ayrıca hem utandım hem de daha dikkatli yorumlar yazmaya çalışıyorum
|
||
|
||
| ben de hastayım gülüşüne:)çok tatlı gülüyor..aahh ahhhh ben kiiim harun abiyi yakından görmek kim nerdeee! | ||
|
||
| HARUN ÇOK YAKIŞIKLI YA............ BAYILIYORUM. AYNI ZAMANDA SESİ DE HARİKA | ||
|
||
harun abi o şarkı sözlerini nasıl yazıyosun hayret ediyorum yani bu kadar mı kusursuz olur.Sadece şarkı sözleri değil kendiside kusursuz bir insan.Eşi benzeri yok.Bu övgülerin tamamını gerçekten hakeden bir insan.Harun abi çok şanslısın yaa. o kadar çok sevenin var ki.Bazen kıskanıyorum seni
|
||
|
||
| kıskanmamak elde değil ya..müthiş bir insan =) bazen keşke harun olsaymışım diyorum : P | ||
|
||
| şu anda elimden geldigince harun abime sarılmak geçiyor içimden. | ||
|
||
benimde sarılmak geliyor.Gittikçe ona hayranlığım kat kat artıyor inşallah bu msajları okuyodur.keşke onu bulup yakından görsem konuşsam ne güzel olurdu
|
||