|
||
Göz rengini bir türlü çözemediğim insan koyu yeşil gözleri işte...
... Ben zaten Kerem Özyeğen dışında hiçbirinin göz rengini çözebilmiş değilim ![]() |
||
|
||
| çok şeker ve güzel konuşuyor.ama gerçek konuşuyor. bayılıyorm ona | ||
|
||
harunnn bitanesin sen yaa,sesinle duruşunla düşüncelerinle herhalinle bir numarasın iyi ki varsın
|
||
|
||
dünkü konserde klasik harun abi konuşmalarından yoktu hep bekledim ama
|
||
|
||
bilgisini ve müziğini konuşturan müthiş kişilik
|
||
|
||
konuşması ve ses tonuyla insanı hayattan koparıp götürüyor her MVÖ şarkısı dinlediğimde bütün herşey duruyor benim için sadece onlar oluyor karşımda özelliklede HARUN sanki benmle konuşuyor gibi çok güzel o yüzden hep dinliyorum MVÖ mü
|
||
|
||
koyu yeşil mi hiç faretmedim ve bilmiyordum anaaa
|
||
|
||
| arkadaşlar kaş göz mevzusunu uzatmadan müziği ile ilgili konuşmaya geri dönsek diyorum.. buyrun devam edin.. | ||
|
||
arkadaşlar kaş göz mevzusunu uzatmadan müziği ile ilgili konuşmaya geri dönsek diyorum.. buyrun devam edin.. sen de haklısın tabi de özellikle bayan hayranlar müzikleri duruşları ve anlattıkları bu kadar iyi olup üstüne dış görünüşleri de düzgün olunca bu tür mevzulara dalabiliyorlar anlayışlı olmak lazım ![]() harun tekin; gerek katıldığı programlarda şu anda hükümetin ilgilenmesi gereken asıl konuları objektif bir şekilde anlatması,gerek üslubundaki sempatiklik,gerekse anlamlı,harkulade müziğe sahip şarkılarıyla,ve de tabi eşsiz sesiyle benim ve tüm mor ve ötesi hayranlarının kalbinde taht kurmuş mvö üyesidir. tabi bu gruptaki bütün üyeler birbirinden eşsizdir. ancak harun tekin benim için ayrı bir yerdedir... |
||
|
||
| dün konseri vardı giden varmı ben gitmedimhem yaşım küçük hem uzaktı nasıl geçti konser |
||
|
||
dün konseri vardı giden varmı ben gitmedimhem yaşım küçük hem uzaktı nasıl geçti konser 14 mart izmir konseri başlığında tüm paylaşımları görebilirsin
|
||
|
||
dün konseri vardı giden varmı ben gitmedimhem yaşım küçük hem uzaktı nasıl geçti konser harun tekin konseri değil, mor ve ötesi konseri vardı.. cerenimo'nun dediği yere bakabilirsin yani şuraya: http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,19293.105.html |
||
|
||
| dün gözümden çok düştün...bana tek bir seçenek bıraktın ...eğer bunu yazmasaydım rahat edemeyecektim..bir hayran daha kaybettin benle birlikte...sonra görüşücez inşallah.o zamana kadar kib. | ||
|
||
merhaba...harun tek kelimeyle sen süpersin
|
||
|
||
| herseye rağmen seni seviyor seni destekliyorum işallah okuyorsundur seni şeffaf odada izledim ntv de izledim milliyet gazetisinde yer verildi aldım ama geçtiğimiz hafta sonu telefonum kulaklıgı olmadığı için açık radyoda dinleyemedim evdede teyp radyo yok olamyınca malesef dinlemek isterdim ama işte elde ki olanaklardan olmadı umarım ki ölyedir iyi geçmiştir | ||