|
||
| Harun abi gerçekten süper ötesi insan düşündükleri söyledikleri konuştukları ve şarkı söyleyişi beni çok etkiliyor gerçekten.... Sesi de duruşu da konuşması da süper herşeyiyle süper ötesi bir insan Harun abimle ve diğer grup üyeleriyle tanışmayı çok isterdim doğrusu...inşallah bir gün gerçek olur.... | ||
|
||
harun abiyle tanışmayı,onlan sohbet etmeyi kim istemez ki?şahsen ben çok istiyorum harun abimle tanışmayı ama olmuyor bulamıyorum onları bir türlü
|
||
|
||
nisan veya mayısta büyük ihtimal tanışma fırsatı bulabileceğim çok mutluyum yanlış bilmiyorsam en çok mavi rengi seviyor değil mi arkadaşlar |
||
|
||
| HARUN TEKİN.....Kelimelerle anlatılamayacak kadar duyarlı,bilgili,karizmatik ve tabii ki güzel sesli insan.Onunla ve diğer MVÖ üyeleriyle tanışmak isterdim. | ||
|
||
tek kelimeyle mukkemmel
|
||
|
||
mor gömleğin,mor gitarın ve sen yetersin sonsuza kadar dinlenmen için......seninle tanışmayı hiç istemem çünkü uzak kalmak daha çok değerli kılıyor seni
|
||
|
||
makyajlı hali bile tatlı..korkunç olamıyor yani
|
||
|
||
ölürüm ona yaa gene her zamanki gibi çok güzel çıkmış eurovision klibinde beni tekrar büyüledi çok seviyorum onu çoookkk
|
||
|
||
bence tam bir müzik adamı böyle kalması herkes için çok iyi olur
|
||
|
||
i love very much your voice and absolutely fantastic face HaRuN deli'nin klibi gerçekten çok güzel olmuş acaip tatlı hepsi yaa!!HaRuN abimizi çok seviyoruz!!
|
||
|
||
koşarak jeepten de kaçabiliyor üstelik ![]() bakın cambaz klibi
|
||
|
||
| konusmalarıyla,görüsleriyle.SESİYLE,yakısıklılığıyla,mütavaziliğiyle,kısacası herseyiyle mustesem bir insan harun tekin mvö dinleyipte onu sevmeyen yoktur galiba ben kendi adıma söyleyeyim onu çookkkkk seviyorum saatlerce dinleyebilirim. | ||
|
||
harikasın yaaa
|
||
|
||
ya herşey güzel de klipte kırmızı bi elektro kullanmış harun mor olan daha güzeldii ama eurovision'da da kırmızıyı kullanmayacak değil mi??bu kouda bilgisi olan var mı??teşekkürler şimdiden
|
||
|
||
| böyle birşeyi ne ben ne de burdaki herhangi biri bilebilir. sonuç olarak kendisinin bileceği iştir. gereksiz sorulardan kaçınarak konudan devam ediniz.. |
||