|
||
gruptan göz renginin bir türlü çözemediğim insanlardan biridir kendisi
|
||
|
||
çok severim kendisini idolümdür felsefeci yönüyle hayran bırakmıştır kendine ah bide hande ye şarkı vermese
|
||
|
||
| Dün gece ilk defa rüyamda gördüm.. Televizyon izlerken reklamlar basladi, birde baktim ki o ne.. Harun Tekin Özcan Deniz'le beraber bir küvetin icinde tras makinesi tanitiyor.. ![]() Hayrola..
|
||
|
||
gruptan göz renginin bir türlü çözemediğim insanlardan biridir kendisi evet yaa ![]() yeşil kahverengi ela arasında birşey sanırım yanlış bilmiyorsam o renge bal rengi deniyor
|
||
|
||
HARUN TEKİN GERÇEKTEN ÖZENDİĞİM Bİ KİŞİLİK SESİNE HAYRANIM AYRICA ÇOK BASARILI YILMADAN ÇALIŞMIŞ OLDUĞU İÇİNDE ONU ÇOK SEVİYORUM SARKILARI ÇOK GÜZEL
|
||
|
||
Hem yakışıklı hem karızmatık hem bu kadar zeki hem sesi harika muthiş bi insan bana göre ...Ailecek seviyoruz ve destekliyoruz
|
||
|
||
| harun abimin kendisine biraz dikkat etmesi lazım sanki kilo alıyor...son konserde öyle gördüm ben. Ona olan sevgimi yazılara dökemiyorum ki... |
||
|
||
| delinin klibinde en sondaki bakışı ve gülüşüyle beni ürküten canım abimm <3 | ||
|
||
harun abimin kendisine biraz dikkat etmesi lazım sanki kilo alıyor...son konserde öyle gördüm ben. alsın bence biraz zaten...lazım ona
Ona olan sevgimi yazılara dökemiyorum ki... |
||
|
||
harun abimin kendisine biraz dikkat etmesi lazım sanki kilo alıyor...son konserde öyle gördüm ben. Ona olan sevgimi yazılara dökemiyorum ki... Evet alsın alsın yakıştı (: |
||
|
||
harun abimin kendisine biraz dikkat etmesi lazım sanki kilo alıyor...son konserde öyle gördüm ben. ne kilosu yaa?.. çiroz gibi Ona olan sevgimi yazılara dökemiyorum ki... bu arada ifadeler düzelmiş,sağolun
|
||
|
||
harun abimin kendisine biraz dikkat etmesi lazım sanki kilo alıyor...son konserde öyle gördüm ben. Ona olan sevgimi yazılara dökemiyorum ki... evet evet alıyo ve de iğrenç bi şekilde alıyo. sadece göbek şişiyo. bu da yemek yemekten değil, sigara ve alkolden oluyo sanırım. siroz a falan yakalanmasın da . yoksa h.t. göbeği dışındaki yerleri son derece zayıf olan bi insan ama göbek garip duruyo.
|
||
|
||
harun abimin kendisine biraz dikkat etmesi lazım sanki kilo alıyor...son konserde öyle gördüm ben. Ona olan sevgimi yazılara dökemiyorum ki... evet evet alıyor ve de iğrenç bi şekilde alıyor. sadece göbek şişiyor. bu da yemek yemekten değil, sigara ve alkolden oluyorr sanırım. siroz a falan yakalanmasın da . yoksa h.t. göbeği dışındaki yerleri son derece zayıf olan bir insan ama göbek garip duruyor.
|
||
|
||
aman dikkat et harun abi ![]() yazık edersin kendine dikkatlı ye iç |
||
|
||
| evet harun abi gençliğine yazık olur gözünü seveyim dikkat et | ||