|
||
onun hakkında yazılar yazarak yorulmaya gerek yok o zaten kendini anlatıyor
|
||
|
||
| süperr bi insan harun mor ve ötesi olmadan rock,harun olmadan mor ve ötesi olmazz!!! | ||
|
||
| arkadaşlar .. farkındaysanız gereksiz mesajlar siliniyor.. ve bazı üyelerimiz çok aşırıya kaçınca uyarı alıyor..yorumlarımızda dikkatli olalım lütfen | ||
|
||
| Sesini nerde duysam tanıyacağım kaliteli bir müzisyen. | ||
|
||
| konservatuara gitmemesine rağmen birçok konservatuar okumuş insanlardan çok çok iyi bir sesi var... | ||
|
||
Harun abi...Grubun delisi
|
||
|
||
hem kendisine,hem sesine,hem gülüşüne ve hemde konserlerinde olan bağıra bağıra şarkı söyleyişine hayranım
|
||
|
||
süper insan onu çooook seviyorum
|
||
|
||
youtube de bi kaç videosunu izledim de çok içten samimi geldi gerçekten bi kez daha hayran kaldım.. hem sempatik hem yakışıklı
|
||
|
||
Onun gibi bir insan görmedim hayatımda.Bir insan bu kadar mı kusursuz olur ya..Keşke onun gibi olabilseydim.çok kıskanıyorum gerçekten.Tanışmayı en çok istediğim insandır kendisi.Ama görünce heyecendan bayılırım heralde
|
||
|
||
normal bir insan için fazla tatlı
|
||
|
||
onu çok seviyorum inşallah yakın zamanlarda onunla tanışırım
|
||
|
||
şarkılarınız genellikle isyan temalı..neden??bu tür şarkılar yazabilmek için insanın bu sıkıntıların içinde olması ve çok iyi tanıması gerekiyor..bu kadar mı dertlisiniz veya diliniz yandı
|
||
|
||
mükemmel bir insan :)yakışıklı,zeki,karizmatik
|
||
|
||
| harun abi kendini çözdü anladı geliştirmeyi bildi ve en muhteşem halini aldı bunu yapmak asıl sanattır | ||