|
||
| harun abi böyle 2cümleyle nasıl tarif edilir ki...sadece iyiki var!.. iyiki oldun..iyiki oldun.. |
||
|
||
| Bir insanı değerli kılan düşünceleridir ve bene Harun Tekin in düşünceleri oldukça mantıklı ve gerçeleri yansıtıyor | ||
|
||
| geçen gün rüyama girdi bir röportajlarını izliyorum ama aslında soruları soran benim sonra "eski bi dost" falan diyorum bir şeyler çağrıştırmaya çalışıyorum sonra vakt-i zamanında meğer kenan doğulu harun'un kankasıymış da bu ara beni lütfen şarkısı ikisininmiş üstelik bunu söylemişler kameraya çekmişler de arşivlerden çıkmış şimdi you tube'daymış-ben aradım yok öyle bi şey-şarkı ama böyle daha bi rock havasındaydı vay be ne günlerdi anlatmasam çatlardım |
||
|
||
geçen gün rüyama girdi benim hergün hepsi rüyama giriyor ben ne yapayım çok seviyorum rüyama girmelerini vaay dedirtecek bir hadise bu..
bir röportajlarını izliyorum ama aslında soruları soran benim sonra "eski bi dost" falan diyorum bir şeyler çağrıştırmaya çalışıyorum sonra vakt-i zamanında meğer kenan doğulu harun'un kankasıymış da bu ara beni lütfen şarkısı ikisininmiş üstelik bunu söylemişler kameraya çekmişler de arşivlerden çıkmış şimdi you tube'daymış-ben aradım yok öyle bi şey-şarkı ama böyle daha bi rock havasındaydı vay be ne günlerdi anlatmasam çatlardım |
||
|
||
| Valla Harun Tekin tek kelimeyle süper bir insan sesi kendisi kişiliği hareketleri yaşam felesefesi tabii tipi de unutmamak gerekiyor süper yani ya | ||
|
||
harun'cuğum GALATASARAY'lı harun'cuğum...
|
||
|
||
| bebek mavisi gömlek giyince çok farklı (çok duygusal) olduğu daha net anlaşılıyor siyah gömlek içindede olağanüstü görünüyor .. ''spesifik '' kelimesinide çok tatlı söylüyor : ) |
||
|
||
harun abi cambazı çok seviyorum.dinlerken çok mutlu hissediyorum kendimi.nasıl yazdınız bu şarkıyı çok süper şarkı
|
||
|
||
| Ian Somerhalder'a(Lost-Boone) aşırı şekilde benzettiğim güzel insan.. | ||
|
||
Zeytinli Rock Fest'deyken tanışma fırsatı bulduğum çok sıcak,hoşsohbet,samimi ve içten tavırlarlarıyla dikkat çeken,kimsenin isteğini (foto,imza vs.)geri çevirmeyen,Pentagram sahnedeyken sahne arkasından kafa sallayarak onları izleyen yazdığı sözleriyle günlük yaşantısı oldukça örtüşen müzik adamı,müthiş sanatçı.
|
||
|
||
Ian Somerhalder'a(Lost-Boone) aşırı şekilde benzettiğim güzel insan.. o adam süper bi adam ama harun a pek benzemiyor sanki ya, ben daha çok andreas wilson ı harun tekin e benzetiyorum. onun sarışını, bakış aynı, duruş aynı. ona bi bak. |
||
|
||
harun abi sen çok tatlı birisin..çok şirin.senin hakkında söylenenlere bu yüzden kulak asmıyorum.
|
||
|
||
bu gece yine rüyamdaydı harun abi.bir yere gidiyor bende arkasındayım bende diyorum kim bu..sonra yetişiyorum duruyor ve bana bakıyor aaaa bu harun abi diyorum elindede bir kaç anahtar ve akbil vardı öyle gördüm rüyamda hayırdır inşallah
|
||
|
||
benim eğer onlarla tanışma gibi bir şansım olursa çok güzel olurdu... ![]() türkçemizi düzgün kullanalım lütfen.. |
||
|
||
| Dünkü konserde espirileriyle coşturmuş insan.. | ||