|
||
benim eğer onlarla tanışma gibi bir şansım olursa çok güzel olurdu... ![]() türkçemizi düzgün kullanalım lütfen.. |
||
|
||
| Dünkü konserde espirileriyle coşturmuş insan.. | ||
|
||
Dünkü konserde espirileriyle coşturmuş insan.. Hatırladıklarını yazar mısın Her daim esprili zaten ama merak ettim...
|
||
|
||
Ya espiri derken nasıl diyim tam espri değildi ama herkes güldü ![]() İlk şarkıyı söyledikten sonra işçi bayramını kutladı ve "bu konuda ayrıntılı açıklamayı daha sonra yapacağız" dedi ![]() Bir de valiye falan bir sürü ayar verdi bir çok şey söyledi sonra da "daha fazla konuşursam annem çok üzülecek" dedi Daha birçok şey dedi ama benim aklımda kalanlar bunlar =) |
||
|
||
Ya espiri derken nasıl diyim tam espri değildi ama herkes güldü ![]() İlk şarkıyı söyledikten sonra işçi bayramını kutladı ve "bu konuda ayrıntılı açıklamayı daha sonra yapacağız" dedi ![]() Bir de valiye falan bir sürü ayar verdi bir çok şey söyledi sonra da "daha fazla konuşursam annem çok üzülecek" dedi Daha birçok şey dedi ama benim aklımda kalanlar bunlar =) "Daha fazla konuşursam annem üzülecek" Harika.. Sağol
|
||
|
||
Ya espiri derken nasıl diyim tam espri değildi ama herkes güldü ![]() İlk şarkıyı söyledikten sonra işçi bayramını kutladı ve "bu konuda ayrıntılı açıklamayı daha sonra yapacağız" dedi ![]() Bir de valiye falan bir sürü ayar verdi bir çok şey söyledi sonra da "daha fazla konuşursam annem çok üzülecek" dedi Daha birçok şey dedi ama benim aklımda kalanlar bunlar =) "Daha fazla konuşursam annem üzülecek" Harika.. Sağol ![]()
|
||
|
||
| Bence de Harun Tekin bir grup solisti olarak değil de normal biri olarak karşıma çıksaydı yine severdim:)Adam zeki,yetenekli,sesi de harika,Yeni dört dörtlük denecek kadar var.Bence mükemmel biri.Onunla tanışmayı çok isterim doğrusu | ||
|
||
| Harun Tekinin Ses tonu çok etkileyici bayılıyorum hiç bıkmadan dinleyebilirim saatlerce.Ve bence her yönüyle de etkiliyor.Sesi,yakışıklılığı,zekası bir kere boş konuşmuyor gayet mantıklı konuşuyor.[ |
||
|
||
Harun Tekinin Ses tonu çok etkileyici bayılıyorum hiç bıkmadan dinleyebilirim saatlerce.Ve bence her yönüyle de etkiliyor.Sesi,yakışıklılığı,zekası bir kere boş konuşmuyor gayet mantıklı konuşuyor.[ bencede bende sesınden cok etkılenıyorum cok guzel sesi
|
||
|
||
| Bence de diğer gruplara baktığımızd aonları kötülemek amaçlı değil ama doğru düzgün insan yok aralarında ya uyuşturucu veya saçma sapan konular mor ve ötesi grubu öyle değil ama ben bu yüzden severek dinliyorum harun tekin'i de çok seviyorum | ||
|
||
| Arkadaşlar Mor ve ötesini Eurovisionda destekleyelim.Ben şahsen oyumu atıcağım.Sİz de www.eurovision2008.org/sitesine atabilirsiniz lütfen atın ve destek olun. Bu şekilde sevgimizi ve desteğimizi gösterelim. |
||
|
||
Ses tonu,duyarlılığı,konuşma stili,mimikleri,eğitimi,gorüntüsü ve bakışlarıyla mükemmel bir insan.Asi bakışlı (bayılırımmm)
|
||
|
||
| kayıp filmindeki Harun Tekin in söylediği şarkıyı arıyorum arkadaşlar.nerden bulabilirim.? | ||
|
||
| Sitede bulabilirsin onu, http://forum.morveotesifan.com/index.php/topic,15726.0.html | ||
|
||
2001'deki videolarını izleyince ne kadar ciddi görünse bile içindeki çocuğu durduramamış olduğunu anladığım sempatik ötesi insan
|
||