|
||
nerdeyse bütün şarkılarınızı ezbere biliyorum.yakında gitar da alacağım.arkadaşlarla kursa gidicez.yaz tatili çok güzel geçecek.inş.
|
||
|
||
| arkadaşlar ya mor ve ötesine bizde oy verelim olurmu | ||
|
||
nasıl gönderiliyo
|
||
|
||
kesinlik le mor ve ötesi grubu harika özellikle 'harun'
|
||
|
||
harun tekin konuşmasıyla,davranışlarıyla,hareketleriyle,bakışlarıyla,gülüşüyle kısacası herşeyiyle mükemmel birisi.seside o kadar büyüleyiciki şarkılarını dinlerken kendimi kaybediyorum.o harika bir insan ;Donu çok seviyorumm
|
||
|
||
bende onu çok seviyorum o 1 tanecik insan
|
||
|
||
| Andreas Wilson'a gerçekten çok benziyor.Resmen onun siyah saçlı versiyonu. | ||
|
||
Andreas Wilson'a gerçekten çok benziyor.Resmen onun siyah saçlı versiyonu. dimi, surattan çok benziyolar, ben de a.w. ı ilk gördüğümde şaşıp kalmıştım. ama tabi vücutları kıyasladığında arada uçurumlar var : ) |
||
|
||
Andreas Wilson'a gerçekten çok benziyor.Resmen onun siyah saçlı versiyonu. evet azda olsa bende benzettim |
||
|
||
| Müzisyen dostumuz Harun Tekin, ‘rakip’ dergide yazılarını sürdürüyor. Röportajlarından edindiğimiz izlenim doğru çıkıyor böylece: Kendisini yazı yoluyla da gayet iyi ifade eden bir sanatçı Harun. Görüşlerine katılsak da katılmasak da, Çetin Altan’ın deyimiyle ‘ana dilinin yazı boyutuyla barışık’ bir müzisyen. Eminim gizli gizli yazdığı denemeleri, şiirleri, öyküleri de vardır. Eğer onlar da Mor ve Ötesi kadar iyiyse, Harun Tekin müziği seçtiği için yazarların yatıp kalkıp şükretmesi gerekir bunu buldum gezinirken.ne de güzel söylemiş tuna beyefendi.bizden de öyle düşünenler vardır eminim.bunu düşündürten insan hakkında daha ne yorum yapılır ki ? |
||
|
||
seni çok seviyoruz harunn (fan)
|
||
|
||
Yeniden yorumladığı "İstasyon İnsanları" şarkısını dinlerken ruhumu dinlendirmiş olan insan
|
||
|
||
| çok seviyorum onu | ||
|
||
evet ya istasyon insanlarını dinlerken uçuyordum resmen ;Dayy ne romantik yaa
|
||
|
||