|
||
| HARUN TEKİN´İN AYRI BİR YERİ VAR GRUPTA BERKİ VOKALİST DİYE BERKİDE ÇOOK YAKIŞIKLI DİYE AMA ŞU GERÇEK Kİ TÜM GÖZLER ONUN ÜSTÜNDE O DA BUNU BİLİYOR BU GRUPTA OLAY ÇIKARTMIYOR ASLINDA HARUN TEKİN BUNUN BİR YANDANDA İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR TÜM OLUMLU ELŞTİRİLERİN YANINDA GRUBU KISKANANLARINDA KÖTÜ ELEŞTİRİLERİ VAR AMA NEYSE SÖZÜN PEK KISA OLMAYAN KISASI O BİLDİĞİM EN İYİ SOLİST+EN DUYARLI İNSAN+VE YAKIŞIKLI KİŞİ YANLIŞ ANLAŞILMASIN ABİM OLARAK YANİ BİRDE DIŞARIDAN ÇOK HAVALI GİBİ GÖRÜNÜR AMA ÖYLE DEĞİL TANIDIĞINI SÖYLEYEN KİŞİLERDEN DUYDUM VE ÜNLÜLERDE ONUN ÇOOOK HOŞ SOHBETLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR BENCEDE ÖYLE GALATASARAYLI AMA RENK KARDEŞLİĞİ DİYENLERDENİM ONU ÇOOOK SEVİYORUM ÖZENİYORUM ONUN GİBİ OLMAK İSTİYORUM AMA SANAMAM ONUN GİBİ KİM OLABİLİR Kİ AYRICA GÖZLÜKSÜZ ÇOOOK YAKIŞIKLI GÖZLÜKLÜDE YAKIŞIKLI AMA DAHA TATLI OLUYO ABİCİM SENİ ÇOK SEVİYORUM ONUNLA TANIŞMAYI ÇOK İSTERİM |
||
|
||
ben sizin epeydir uzaktan takipçiniz ama artık faal hale getirilmesi gerktiğini düşünen sıkı bi hayranınızım özellikle de harun tekin'in hayranlık biraz az kalıyor aşığıyım diyebilirim bunları çok duyuyorsundur eminim harun ama benden de duymanı istedim seni seviyorum desem çok var senin gibi dersin herhalde kendine dikkat et olur mu seni ekrandada olsa hep görmek istiyorum da o yüsden
|
||
|
||
| O güzel sesiyle insana hayat veriyor.. Tavırları,duruşu,konuştuğu şeyler gerçekten böyle bir insan hala var mı dedirtiyor.. O gitarıyla ve mikrofonuyla mükemmel biri.. Umarım hiç susmaz o güzel sesini bizlere duyurur ve o güzel düşüncelerini bizle paylaşır.. Onu çok seviyorum.. |
||
|
||
az önce number one tv'de çilekeş'i izlerken arada harun tekin ile yaptıkları röportajı koydular. eurovision için yapılan 3 şarkıdan bahsetti, dünya yıkılsa kendi bildiğimiz işi yapacağız klasik bir mvö şarkısı olmasından dolayı mutluyuz dedi. neyseki hali hazırda şarkıları olduğunu yoksa (kenan ile de konuşmuş ) eurovision'a yönelik bir şarkı yapmanın baskı yaratacağını söyledi. ülkemizdeki festivaller ile ilgili konuştu birazda. aklımda bu kadar kalmış (:
|
||
|
||
harun benim favorim gerçekten duruşuyla sesiyle herşeyiyle süpper
|
||
|
||
harun tekin de diğer grup arkadaşları gibi harika hepsini çok seviyorum dürüst olmak gerekirse harunu çokkk seviyorum dikkatimi çektide yapılan röportajlarda harun sözü çoğunlukla arkadaşlarına bırakıyo ödül törenlerindede buna şahit oldum diğer gruplardaki solistler gibi öne atılmıyo o huyunu çok seviyorum bu benim bir gözlemim
|
||
|
||
"Bu adam nasıl birşey böyle. Kafası kocaman, karikatür gibi sanki.." annemin Deli klibini izledikten sonra Harun için yaptığı yorum buydu.. Ve diyecek laf bulamadım. Adama karikatür gibi dedi ;)D bende "yoookkk canıımm nerdenn çıkarıyorsun anneee " dedim .
|
||
|
||
| sanki biraz soğuk.ya da bana öyle geliyor. sesi çok güzel. |
||
|
||
| soğuk falan değil hiç konser öncesi sonrası videolara bakmamışsın anlaşılan mor ve ötesi grubu gerektiği yerde agyet ciddi gerektiği yerdege oldukça çocuksu grubu harika klan bi şey de bu bnce (yüzlerindeki ifade şarkıya göre değişiyo mesela az çok ile kördüğümü karşılaştır) hepsi için geçerli ama katıldığı bir çevre veya siyaset proğramında ciddi ve soğuk olması da gayet normal. |
||
|
||
çok güzel gülüyo. herzaman gül.sakın ağlama
|
||
|
||
açık sözlü ve konser sırasında da gayet sıcak
|
||
|
||
Sakallı hali on numara..
|
||
|
||
sakalsız daha iyi gerçi keçi yakışır
|
||
|
||
zevk meselesi sonuçta..
|
||
|
||
o bambaşka bir dünyadan bu yüzden onu çok seviyorum duruşu,sözleri...hep bir farklılık hep bir anlam var onu çok seviyorum ben ya
|
||