|
||
o bambaşka bir dünyadan bu yüzden onu çok seviyorum duruşu,sözleri...hep bir farklılık hep bir anlam var onu çok seviyorum ben ya
|
||
|
||
| Harun apayrı bir insan ben onu çok seviyorum ve severek dinliyorum bence mükemmel bir insan hem zeki,yakışıklı yetenekli O başka bir insan olarakta karşıma çıksaydı yine severdim mutlaka Harun bir şeyi anlatırken çok güzel anlatıyor yani insanı hem ses tonuyla hem de zekiliğiyle etkiliyor |
||
|
||
sonunda seni nalıorum harun abi şarkılarınızı
|
||
|
||
herseyiyle mükkemmel bi insan.sesiyle,durusuyla,görüsleriyle.... ![]() |
||
|
||
| harun+harika=haruka | ||
|
||
bir zamanlar ismini bir türlü söyleyemediğim kişi.o zamanlar doğru düzgün konuşamıyordum bile ama söyleyemiyordum adını işte
|
||
|
||
onu çok seviyorum ah bide karşıma çıksa ne yapardım bilmiyorum....harun abi;çok tatlı,yakışıklı,zeki,dürüst,güleryüzlü....düşüncelerini hemen ortaya koyabiliyor..harun abime gülmek yakışıyor harun abi sen hep gül olur mu?
|
||
|
||
Doğum gününe az kaldı
|
||
|
||
Doğum gününe az kaldı Of Burak.Daha bir aydan fazla var. ![]() ![]() Hediye göndersek mi?
|
||
|
||
| sahidende az kaldı ee ne hediyesi ya nasıl gönderilicek hediyeyi alırsak? | ||
|
||
ben onu bunu bilmem tek sey bilirim oda harun tekinin sesi süper bayılıyorum sarkılarını dinlemeden duramıyorum
|
||
|
||
| Sami Harun Tekin ; Özgüveni yüksek, hayata pozitif,dünyaya örnek hiç belli etmesede duygusal kırılgan, mülayim,şımarık :Dve mümkün mertebe güler yüzlü olmaya çalışan bir insandır .O da Kerem Kabadayı gibi eşitliğin, insan haklarının, çağdaş uygarlık seviyesinin,fikir özgürlüğünün savunucusudur.Harun tekin sevilmemeyi hak etmeyecek kadar sevilmeyi hak eden biridir.
|
||
|
||
süper ve kusursuz biri
|
||
|
||
harunum ck yakısıklısın yhaa ck seviom bu cocugu bee ![]()
|
||
|
||
sakaLLı sakaLsız her haLi süper çok tatLı.. ve son derece kaLiteLi sesine hastayım.. duyduğumda bişiLer oLuyor bende mutLu oLuyorum
|
||