|
||
| bence herşeyiyle güzel olan insanlardan biri | ||
|
||
| iyi ki varsın iyi ki yokum |
||
|
||
|
||
| Harun Tekin, bu Türkiye memleketinin gelmiş geçmiş tek rock starı. Diğerleri bahane, boş... |
||
|
||
sevgili grubumuzun biricik içli köftesi... iyi ki doğdun, iyi ki bizlerlesin
|
||
|
||
Harun'un sahnede duruşu,sesi,bakışları,şarkıları.. hepsi o kadar güzel ki...Seni çok seviyorum...
|
||
|
||
| Harun Tekin!!Yaptığı işin mükemmeliyeti tartışılmayacak, yakışıklı, gayet felsefi konuşan, bildiğim kadarıyla kişisel özellikleri çok iyi olan bir insan.Çok severiz kendisini.Mor ve Ötesi'ni bana sevdiren insanlardan birisidir kendisi. :d :d |
||
|
||
| bencede mükemmel biir insan onun gibi kültürlü bi solist bulunmaz | ||
|
||
| harun aşkımm bitanem diyen insanları kınıyorum harun tekin: bi arkadaşımın harun dan nefret ettiğini söylemesi ile en sevdiğim grup elemanı olan kaliteli düşüncelere sahip bence bazıları harun un çok yapay olduğunu düşünsede bence çok doğal olan kibar ii gitar çalan ve vokal yapan tatlı bir yaratık
|
||
|
||
| paylaştıgın samimi şeyler güzel sohbetin ve herşey için teşekkürler!! | ||
|
||
bi daha ve bi daha söylüyorum..harun tekin herşeyiyle,sesiyle,duyarlılığıyla,sahnedeki duruşuyla,yaşama bakış açısıyla,bilgisiyle mükemmel bir insan.. kesinlikleeeee
|
||
|
||
| HARUN TEKİN SÜPER YA TAM BİR SOLİST ADAM GİBİ 4/4 SOLİST | ||
|
||
| O, süper bir insan yaa!Hareketleti, sesi, tarzı, giyimi, konuşması ve bilgisi ile insanları büyüleyebilecek bir insan.İyiki var! | ||
|
||
bana gore harun her yonuyle super bı kısılık perfect ![]() ama su bazıları var ya harun hakkında atıp tutuolar sankı kendılerı cok bı haltmıs gıbı ıste ozaman sınır oluyorum kendılerını begenmısler cekemıolar harunu kıskanc seyler ya sızın cevrenızde de bunlardan cok var mı?
|
||
|
||
başarılarını çekemeyenler atıp tutmaya başlıyorlar
|
||