|
||
Ya bence mükemmel biri, sesine diyecek yok.Kısaca hayran olunacak insan. ![]() |
||
|
||
harun iyidir hatta çok iyidir
|
||
|
||
| çok duyarlı,mükkemmel sesli, süper bi insan | ||
|
||
| Bence süper bir insan ve tüm grup da öyle benim için.Örnek gösterilebilecek bir insan.Yani öyle de bir de şu sevgili felan abartılmasın.Başlarda okumaya çalıştım ama pek bir şey anlamadım.Benim MVÖ'nün özel hayatıyla ilgim yok, sadece müziğiyle ilgileniyorum. |
||
|
||
en büyük idolüm..prensm...hayallermdeki mükemmler ses...nası anlatsamki...kelimeler yetmez evet onu anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor
![]() |
||
|
||
| türkiyenin en başarılı bikaç solistinden.. sesi mükemmel | ||
|
||
Canlı Sesini Hiç Beğenmediğim ve Asla Derin Esmer ve Burak Güven nin Vokalinin Yerini Tutamayacak Bi Kişi.Yalnız Şarkı Hariç.Oda Nasıl Çıktıysa
|
||
|
||
harun abi çok başarılı belli bi seviyeye gelmişçok kültürlü biri .ancak son zamanlarda biraz taviz veriyo gibi.yani deniz akkaya ile fotoğraf olayı mesela magazin programlarına malzeme olması .bu aralar gerçekten çok cıvıklaştı .dünya umrunda değil gibi.off çok üzüyosun bizi harun abi çook
|
||
|
||
harun abi çok başarılı belli bi seviyeye gelmişçok kültürlü biri .ancak son zamanlarda biraz taviz veriyo gibi.yani deniz akkaya ile fotoğraf olayı mesela magazin programlarına malzeme olması .bu aralar gerçekten çok cıvıklaştı .dünya umrunda değil gibi.off çok üzüyosun bizi harun abi çook harunun bu güne kadar cıvıklaştığnı hiç görmedim görmemde diye düşünüyorum ![]() ayrıca bi insanın kişisel tercihleri sade oınu ilgilendirir kimsenin fikir beyan etmeye hakkı yoktur |
||
|
||
mükemmel bir solist söylememde sakınca yoktur herhalde çok yakışıklı onu çok seviyorum
|
||
|
||
| harun üzerinde yorum yapmaya gerek yok aslında tek kelimeyle süper sahneye cok yakışıo bence ve çok yakışıklı |
||
|
||
özel hayatları veya dış görünüşleri beni ilgilendirmez...ben mvö nün müziğine aşığım!haunun sesi de mükemme
|
||
|
||
özel hayatları veya dış görünüşleri beni ilgilendirmez...ben mvö nün müziğine aşığım!haunun sesi de mükemme hadi ordan tarz ve felsefeleri olmadan bir grup yasayamaz. en azından bu kadar uzun süreli olamazlardı..daha bunu kavrayamadıysan.. ![]()
|
||
|
||
sesine çok güvendiğim ve karakteriyle insanları kendine hayran bırakan bi insan.ama geçen gün yapmış olduğu açıklama ile bni çok şaşırttı.fan sitelerinin kendilerinin ön görmeyeceği ve asla kontrol etme gereği duymayacaklarını söylemiş.çook şaşırdım ve üzüldüm.bi de magazin programlarına düşünce gerçekten bayaa şaşkınlık içinde bıraktı bni.inşallah kısa zamanda kendine gelir
|
||
|
||
| aslında bu konuda daha fazla yorum yapılmaması için nuwanda açıklama yapmıştı sanırım okumadın harun tekin'in o sözü onun fan sitelerini önemsemediği anlamına gelmiyor resmi siteler olmadığı için onlara müdahele edemeyiz anlamında demişti magazin programlarına gelince sonuçta o da eğlenmek ister ve eğlence mekanlarına gitmesi ve kameralarla yakalanması onun elinde değil harun yine eski harun eskiden ben de öyle düşünüyordum neden magazin programlarına çıkıyor diye eleştiriyordum | ||