|
||
Arkadaşlar Nuwanda'nın yorumunu ben de sonradan gördüm.Bu konuda her şeyi gayet düzgünce açıklamış.Merak etmeyin, amacım Harun Tekin'i taşlamak değil.8-9 seneden beri takip ettiğim bir grubun solistini ve onu sevenleri incitmek istemem zaten.Yazarken de amacım bu değildi.Kendisini en az sizin kadar sever takip ve takdir ederim.Ama zannedersem o da ben de derdimizi anlatırken yanlış kelimeler seçmişiz ve yanlış anlaşılmalara sebep olmuş.Tabi ki Harun Tekin'i magazine çıkcam diye deli olanlarla asla ve asla kıyaslayamam ve kıyaslamam da zaten.Bu aptallık olur heralde.Çünkü kalite farkı ortada zaten.Bir şey söylemeye gerek yok.O, Türkiye'nin biricik rock grubunun mükemmel ötesi solistidir.
|
||
|
||
| Harbiye Açık Hava'da sesiyle beni büyülemiş insan.Cambaz'ı beklerken hep başka şarkı anonsları yaptı ama hiçbirinden şikayetçi olmadım.Özellikle Yardım Et'de mütişti ve giyiniş tarzı çok süper; çok değişik, salaş bir tarzı var. | ||
|
||
| cereyan evet müzik listerinde 1. olmaları bizim için bişi değiştirmez ama bu başarılarının bi göstergesi çünkü artık mvö ni dinleyenler artık harbi müzik severler mvö sini dinleyenler bizlerizreyan çok güzel söyledinn haklısın |
||
|
||
| Adam kalite kokuyor yav! Sesi, işlerindeki performansı yani.. |
||
|
||
beyaz şarkısını çok içten okuyo
|
||
|
||
| çok tatlı bi adam ayrıcada felsefik. Sesini her albümde daha da güzel kullanıyooo | ||
|
||
| ben en çok ''gül kendine''albümündeki sesini daha doğrusu kullanışını beğeniyorum. | ||
|
||
| Harun gerçekten çok karizmatik,çok tatlı ve çok iyi biri. Keşke kelimeler onu anlatmaya yetse ama yetmiyor! ![]() Bir de sesine bayılıyorum, süperrr..
|
||
|
||
| potansiyel kel,sesini günden güne kullanmayı daha iyi öğrenen,kendini geliştiren erkek çocuğu | ||
|
||
Harun Tekin çok tatlı sevimli bi adam. ayrıca bazen r harfini gerçekten söyleyemeyen bembeyaz şahıs
|
||
|
||
ben en çok ''gül kendine''albümündeki sesini daha doğrusu kullanışını beğeniyorum. evet ben de. ama tabiiki her yerde güzel
|
||
|
||
| arkdaşlar taksimde "İSRAİLE DUR DEMEK İÇİN HARUN TEKİN DE,KEREM KABADAYI DA ORADAYDI"......İŞTE BU KADAR DUYARLILAR ....saygılar onlara | ||
|
||
Fazla söze gerek yok bence.Son derece mükemmel bir kişi. ![]() |
||
|
||
| harun tekin benim için çok önemli konserde onu canlı izlemek istiyordum .ama şehir itibariyle bu isteğim gerçekleşmiyordu .nihayet istanbula geldim ve onu tüm gerçekliğiyle sahnedeki duruşu dünya görüşüyle izledim ona dokundum ve uzun zamandır düşlediklerim gerçek oldu o benim SEVDA CİCEGİM MARDİN ROCKÇISI ASMİN | ||
|
||
| ARKADAŞLAR HARUN TEKİNİN VE ARKADAŞLARININ HASANKEYFE KARŞI DA DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ BUNA KAYITSIZ KALMAYACAKLARDIR MEZOPOTAMYA ÇOCUKLARI ASMİN VE ÇİMEN |
||