|
||
sadece gerçekten güzel şarkı söylüyo o kdr...
|
||
|
||
| HARUNUN KİŞİLİK YÖNÜ BENİ İLGİLENDİRMEZ ODA BİZİM GİBİ İNSAN SONUÇTA AMA BURDA KONUŞULMASI GEREKEN ONUN MÜZİĞİ VE BU İİ GERÇEKTEN İYİ YAPIYOR SESİ ÇOK İYİ VE SÖYLEDİĞİ ŞARKILARIYLA ÇOK GÜZEL UYUM SAĞLIYOR VE GÖRÜNTÜ OLARAK DA ÇOK İYİ ...... | ||
|
||
sesi ilk zamanlara göre gerçekten çok iyi.görünüşü açıkçası beni ilgilendirmiyor.düşüncelerine ise saygım sonsuz...
|
||
|
||
| İçgüdüler birkaç derece soğursa, hayat durur. Hayat, ateşin yükselişine ve akılsızlığın kaynayışına bağlıdır. Güzel, çirkini yendiği an büyük üslup doğmuş olur. | ||
|
||
grup üyelerine karşı aşkınızı dile getirecek türde mesajlar yazmayın bi işe yaramayacağını bile bile saçmalamayın forumun kalitesini de düşürmeyin bu tür mesajlar silinecektir...son bikaç mesaj silinmiştir
|
||
|
||
| ben de mor ve ötesinin büyük bi hayranıyım ve harun tekinin ama ona ve onlara duyduğum hayranlık yaptıkları müzikten kaynaklanıyo bence ona dokunmak veya gözlerine bakmak pek bişey ifade etmiyo onları müzikleriyle yücektmek gerekir | ||
|
||
| harun tekine bayılıyorum tek kelime ile muhteşem bi insan....... | ||
|
||
harun tekin gerçekten de süper bir insan..onun sesi,duruşu tam kelimeyle süper...
|
||
|
||
süper bi ses...süper bi kişilik...daha ne diyebilirim ki...kelimeler kifayetsiz kalıyor.
|
||
|
||
| ya bence harunu anlatmaya kelimeler yetmez..hiç boşuna uğraşmayalım :Do herşeyiyle mükemmel bi insan.ama gereğinden fazla eleştri alıyo bence.bunun çooooook gereksiz olduğunu düşünüyorum ve onun için söleyebileceğim tek şey...... SENİ ÇOK SEVİYORUM.İYİKİ VARSIN VE İYİKİ HAYATIMIZDASIN HARUN ABİ
|
||
|
||
Harun Tekin rock müzik piyasasının en iyi sesi.Karakteri, duruşu vs her şeyiyle mükemmel ötesi bir insan.Ama solist olduğu için birçok güzel şey de kötü şey de maalesef Harun'a hitaben söyleniyor.Ama birçoğu saçma olduğu için tabi ki Harun Tekin bunları pek kaale almıyor.Eee öyle olması da gerekir bence.Neyse işte kelimelerin yetersiz kaldığı tek nokta:HARUN TEKİN (Tabi aynı zamanda Mor ve Ötesi ve diğer üyeler için de geçerli, bu kelimelerin yetersiz kalışı.) ![]() |
||
|
||
| seVıorumm cok seVıorumm .. onun ıcınn herseYı yapabılcek derecede cokk ... Forum kuralları madde 2... kırmızı baget |
||
|
||
süpeeer bir sesi var...süpeer bir insan harun.......... her konuda süüüper yanii
|
||
|
||
| onlar kadar duyarlı bir grup daha görmedim.yaşlarına ragmen boylarından büyük işlerle ugraşmaları bazılarının yapmakta korktugu şeylere yapan tek grup.onlarla gurur duymalıyız | ||
|
||
Ya ben Harun'u çok beğeniyorum.Hakikaten konuşması, duruşu, çevredeki insanlara saygısı ve şarkı söyleyişi tek kelime ile mükemmel.Babaannem bile Harun'u çok beğeniyor. ![]() |
||