|
||
| mor ve ötesini çok sıkı takip eden biriyim ,bütün albümlerini ,şarkılarını biliyorum ve harun'un sesine her yeni bir albüm çıktıkça dahada bi hayran oluyorum,kendisini çok geliştiriyo bence,zaten mükemmel bi sesi var ama buna kendide birşeyler katınca müthiş oluyor | ||
|
||
beni sesiyle uzaklara götüren insan..Mükemmel kişilik..
|
||
|
||
| Harun Tekin gerçekden güzel sesi var.yani yorumu harika zaten grubun diğer üyeleriyle birbirlerini denk bulmuşlar.ama ben insanları ayy ne yakışıklı ne şirin diye övemiyorum nedense.ama mor ve ötesini seviyorum. | ||
|
||
| harun tekinnn ya adamımm sesi ,düşünceleri ,haykırşları | ||
|
||
| adamım sesine hastayım !.. | ||
|
||
Harun Tekin hernekadar bazı kişilerin sevgi türü sana yakışmasada sen işini yapıyorsun hakkını alıyorsun.Harcanan kelimeler,rüyalar ve birçok şeyler seni hiçbirzaman harcamadı.Sadece boş laf harcayanlar küçüldü.HARUN TEKİN işini yapar kimsenin duygusu düşüncesi için endişelenmez kimseye hesap vermez!Bu forumda bazıları belki Harun un kendi duygularını önemsiyeceğini sanabilir ben kimseye Harun u sevin yada sevmeyin diyemem ama Harun Tekin bir sanatçıdır siz onun dinleyicisi iseniz sadece sanatıyla ilgilenmelisiniz duygular insanın içinde kalmalıdır yada arkadaşlarına ailesine anlatır.Eğer bu forumda duygu paylaşılacaksa bence daha kaliteli bir biçimde paylaşılmalıdır genel olarak söylüyorum kimse üstüne alınmasın
|
||
|
||
| sesi bakışalrı herşeyiyle süper bi adam | ||
|
||
| bence harun kişiliği tam olarak oturmuş ne yaptığını iyi bilen aklı başında ve çok başarılı bi sanatçı o herşeyiyle mükemmel bi insan ayrıca çok yakışıklı bence en önemlisi o sahneye çok yakışıyo :-) | ||
|
||
| harun tekin sen süpersin..... | ||
|
||
| harun kadar karakterli bir grup solisti görmedim.. seni çok seviyoruz harun abiii | ||
|
||
| hem içi hemde dısı guzel olan nadır ınsanlardan harun tekın. | ||
|
||
sesine bayılıyorum......tek kelimeyle mükemmel bide sakallar çok yakışmış yaaa
|
||
|
||
Harun Tekin hernekadar bazı kişilerin sevgi türü sana yakışmasada sen işini yapıyorsun hakkını alıyorsun.Harcanan kelimeler,rüyalar ve birçok şeyler seni hiçbirzaman harcamadı.Sadece boş laf harcayanlar küçüldü.HARUN TEKİN işini yapar kimsenin duygusu düşüncesi için endişelenmez kimseye hesap vermez!Bu forumda bazıları belki Harun un kendi duygularını önemsiyeceğini sanabilir ben kimseye Harun u sevin yada sevmeyin diyemem ama Harun Tekin bir sanatçıdır siz onun dinleyicisi iseniz sadece sanatıyla ilgilenmelisiniz duygular insanın içinde kalmalıdır yada arkadaşlarına ailesine anlatır.Eğer bu forumda duygu paylaşılacaksa bence daha kaliteli bir biçimde paylaşılmalıdır genel olarak söylüyorum sana katılıyorum....harun tekin "saygı" duyulmayı hakediyor.ona bu kadar yaklaşmaya;"iletişim" kurmaya çalışmak "boşuna" bir çaba bu yüzden...... kimse üstüne alınmasın onun da kendine ait bir dünyası olduğunu unutmayalım.sevgimizi ve ilgimizi daha kaliteli yollardan da anlatabiliriz.ve o da o zaman anlar..sevgi bile bazen bunaltıcı olabilir.rahat bırakalım ki işini yapabilsin.çünkü o bir sanatçı.sesi,sahnede duruşu diğer gurup üyeleri gibi bizi mutlu ediyor.yazdıkları şarkılar ve notalar başka kimsede yok.maalesef..
|
||
|
||
yaa hepimiz harun abiden ne kadar saygıyla veya aşırı sevgiyle söz ediyoruz ekşi sözlükteki yorumlara baktınız mı ben hem çok güldüm hem çok kızdım... internette yer alan sayfalar insanların düşüncelerini istedikleri gibi söyleyebileceği yerler.bazen aslında düşünmedikleri gibi de yazabiliyorlar.ya da ne düşünüyorlarsa.....kontrol etmek çok kolay ve kontrol etmeye çalışmak çok mantıklı değil bana göre.oralarda yazanlar insanı bunalıma bile sokabilir ;Dharun tekin i seviyoruz,onun harika sesini ve yapmaya çalışıyor olduğu şeyleri.ve o da yapıyor olduğu işin kalitesinin farkındadır eminim.aynası iştir kişinin lafa bakılmaz,gibi oldu ;Dhakkaten saygıyı hakediyor....
adamı maymun etmişler ben olsam ben de ekşi sözlüğe iyi gözle bakmazdım... |
||
|
||
| arkadaşlar her seferinde söylüyoruz yine söyleyeceğiz..burası grup üyelerine sevginizi belirtme alanı değildir..ne yazık ki onları ilah gibi düşünenler var .. . . | ||