|
||
| AMAÇ NEDİR BURDA?? çok komik olıuyor bazen yaptıklarınız... dikkate edin kırmızı baget |
||
|
||
| ben ekşi sözlükten bi kaç alıntı yapmak istiyorum re arkadaş okursa sevinirim.... "iki gundur ruyalarima giren insan. ilkinde lombak okuyup kahkahalar atarak ortalikta dolanmasina mi kopmasaydim desem yoksa ikincisinde soyledigi o sirdan mi dem vursam. (aslinda hatirlamiyorum ne soyledigini)" ![]() "10 mayıs tarihinde boğaziçi üniversitesi güney otoparkında gerçekleştirilmiş olan konserde elindeki pet su şişesini seyircilere fırlatarak bir bayanın gözüne isabet ettirmeyi başarmış ve de morartmış insan" ![]() ufak bi not: harun tekin'in "gözünü morarttığı" kadın yine ekşi sözlükte harun abi gelip özür dilediği için ne kadar nazik bi insan olduğunu önemle vurgulamış... "şarkı söylemediği zamanlarda aşırı itici gelen ukala insan fekat şarkı söylerken tapılası" ![]() "cok akilli uslu" ![]() "herkesten gizli lostta oyunculuk yapmıştır" ![]() ""jeff buckley, elliott smith ve en asagi basamak..nick drake.. benim de sonum yaklasiyor sanirim." diye suleyman abi'yle konusurken birden cikivermis ve beni geyik intihar dusuncelerimden "bak ben 27 yasimi doldurdum.* ilk koseyi donmus oldum. simdi diger donemeci atlatmayi bekliyorum." diye sogutmaya calismistir. o an bozuntuya vermedim, cunku etrafinizda boyle hos bir cikis yapabilecek kac tane insan taniyorsunuz? harun tekin, iste o sayilari az temiz kalpli insanlardan biridir." ![]() "yalçın küçük rezaletinden sonra bedri baykam'ın başını çektiği yurtsever hareket isimli ekibin neofaşist ulusalcı çizgideki kuruluş bildirgesine imza vererek nazarımdaki bütün prestijini hak ile yeksan etmiştir" ![]() falan filan... Ekşi Sözlük'te harun tekin'le ilgili 225 yorum var ama bence en güzeli ikiyüzyirmeşincisi... "çok sevilen insan"
|
||
|
||
Konserde gözlerinin içine bakıyor gibi geliyor insana.Sanki seninle konuşuyormuş gibi.. ![]() |
||
|
||
| =)=) O, iyi biri.Kasdavda bana yardım etti.=) Güvenlikle kavga ediyordum, geldi.Güvenliğe, ''Ne yapıyorsun sen? Gençler eğlenmeye geldi buraya.'' diye bağırmıştı.=) Mor ve Ötesi'nden başka hiçbir gruba yakıştıramıyorum onu.O, hakkettiği yerde=) ve çok iyi bir sese sahip. | ||
|
||
| harun tekin bence herşeyiyle süper ama sahnede biraz daha hareketli canlı olsa daha iyi olcak sahnede çok sakin kalıyo.... |
||
|
||
ülkemizde üç maymunu oynamak, umutsuzluğa kapılmayıp umudun ve azmin yavaş da olsa birgün bir yerlerde birşeyleri değiştireceğine inanan sayılı gurubun vokallerinden biri... yaşama bakışı hayatı kavrayışı, bundan korkmak yerine hayata gözlerini sikmeyi başarabilmiş biri... bu yüzden de hayranım kendisine... neden diye sormaktan korkmanın gereksizliğine ve en azından avazımız çıkana kadar bağıra bağıra cambazı söyleyerek bilmeden çoktan kabullenmiş olduğumuz şeylere tepki vermemizi sağlayan gurup... (ki bu albümden önceki albümleri de bence çk iyidir.) sadece teşekür edebilmek isterdim kendisine, bakabildiği görebildiği ve söyleyebildiği için... asıl bize de söyletebildiği için...
|
||
|
||
| ne bir eksik ne bir fazla | ||
|
||
| harun abi sesin çok mükembel abim ve ben senin sesine bayılıyoruz | ||
|
||
| grubun nazar boncuğu:) duruşuyla tam bi kalite örneği..sesiyle alıp uzaklara götürüyo.çok güzel cümleler kuruyor.saatlerce sıkılmadan dinlenebilecek biri.. | ||
|
||
| sesiyle ve hayata bakış açısıyla gruba anlam katan insanlardan biri | ||
|
||
| bence harun gerçekten kaliteli bir ses.gerçektende gruba anlam katıyor ve bu yüzden yıllardır sağlam kalan bu grubun değişmeyecek bir üyesi bence. | ||
|
||
Duruşuyla İnsanı Büyülüyen Sesi Mükemmel Ötesi İnsan İzmirde Bir Konserinde Penasını Seyircilere Atan Ve Sonunda Çoooooooooooook Sağolun Diyen İnsan
|
||
|
||
| harun durusuyla,egitimiyle,düsünceleriyle,duyarlılığıyla,fikirleriyle,sesiyle,kalitesiyle,tarzıylaa...herşeyiyle mükemmel biri onu ve diğer grup elemanlarını çok seviyoruzz... | ||
|
||
| Aslında ben harunu yakından görmedim ama yakışıklı ve dürüst bir insan olduğuna inanıyorum. Onu yakında görmeyi çok isterdim bence basında yer alan haberlerin hepsi doğru değil. Benim için önemli olan şey yaptıkları müzik bence çok da güzel yapıyorlar. | ||
|
||
yine kayseri konserinde albümün ilk çıktığı zaman , son şarkı olarak büyük düşleri söylüyorlardı.harun tam... nedirki yıkarlar...diye girdi ( bu arada birlikte söylüyoruz ve ben en önde karşısındayım harunun.ozaman herkes şarkıları bilmiyo ve benim sesimde hafiften duyuluyodu galiba) bende sözleri karıştırıp başa döner gibi oldum haruna da oldu.sonra kafamı biraz eğip gülmüştüm arkadaşlar .da hemen toparladı harun.bi dumur detayı gibi bişey |
||