|
||
| bence harun işini en doğru şekilde yapan biri.... ona olan saygım onun her konuda bukadar duyarlı olmasındandır hep böyle kal | ||
|
||
güzel ve zeki insan
|
||
|
||
| dün kuruçeşme arena da yine harikalar yarattı. sesi gerçekten çok iyi. sesini kullanmasını çok iyi biliyor ve güçlü bir sesi var. ayrıca konserde ''sizi seviyoruz.'' demesi de biz dinleyicileri, hepimizi çok mutlu etti. |
||
|
||
| muthıs bı ses kendısıde ıyı cok sevıyorum onu grupta cok one cıkıyor zaten hep solıstler one cıkar ama o baskaa yaa | ||
|
||
| bn o kadar çok seVmezdim ama kankim çok seViYoR ondan bayaa dinliorum artık bayaa iYi bi ses kendiside çok tatlı açıkcası:)) lütfen forumda turkçe harfleri kullanın. |
||
|
||
| harunu çok seviyorum tv ye çıktımı kalbim duracakmış gibi oluyo..ayrıca harun gibi bende gsaraylıyım ;)ve bende antakya humusunu çok seviyorum..antakyalıyımdaa.. | ||
|
||
| HARUN TEKİN : Mor ve Ötesi 'nin solisti, gitaristi. 'HARUUNNN' : Mor ve Ötesi konserlerinde cırtlak sesler korosunun ağzından düşürmediği 'şarkı'(!) Harun Tekin : Boğaziçi üniversitesinden menzun olmuş, zihin felsefesi ve futbola aşırı düşkünlüğü ile tanınan, savaşa karşıtlığı, doğa ve hayvan sevgisi ile duyarlılığını kanıtlayan önemli insanlardan. Harun Abi ! : Kendisini, düşüncelerini, sözlerini, sahnedeki duruşunu, 'sesini' çok beğendiğim ; örnek almaya çalıştığım, çok saygı duyduğum; çok da sevdiğim Mor ve Ötesi elemanlarından bir tanesi! ..... |
||
|
||
| Defalarca şurda msn muhabbeti yapmayın denildi. Geyiğinizi birbirinizin msn adresinizi alıp msnde yapınız. Ayrıca insanların cinsel tercihleri hiç kimseyi ilgilendirmez. Harun Tekin bir müzisyen, özel hayatı yerine yorumlarınızı müziğiyle ilgili yaparsanız daha yerinde olur. Gereksiz mesajlar silinmiştir, yorumlara devam. |
||
|
||
| çok SEVDİĞİM şahsiyet biraz benzerim kendisine az ekmeğini yemedim:D w kullanmayın! |
||
|
||
| Türkiyedeki en iyi rock grubu solistlerinden biri. Bulunduğu yer süper. |
||
|
||
| bence harun tekin gerçekten mükemmel bir müzisyen. ayrıca çok zeki,kültürlü ve düşüncelerini iyi ifade edebilen biri. aslında bu tüm mvö elemamları için geçerli sanıyorum.tüm bu özelliklerin yanında onlarla ilgili çıkan dedikodular beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. tabi bunlar benim düşüncelerim... | ||
|
||
| Harun......nasıl anlatsam ki o'nu? Abi yerine koyduğum,çok sevdiğim,sesini,tarzını çok beğendiğim bi insan İyi ki varsın Harun'um seni çok seviyorum
|
||
|
||
| ne olursa olsun hiç deĞişmiyecek o mükemmel bi solist....YAZDIĞIsarkı sözleryle yaptıĞı müziklerle o mükemmel bi insann ...onu iki kelimeyle anlatsam emnm genel olrk şu yeterli olr!! "MÜKEMMEL KİŞİLİK" özen gösterelim forumumuza ve dilimize
|
||
|
||
bu gün ODTÜyü kasıp kavuracak, bizi coşturacak olan şahıs
|
||
|
||
| sorgulayan beyinler bu ülkede hiç bir zaman sevilmedi sevilmez... ortada dünyanın pisliği dönerken gözlere sadece sinekleri gösterirler... onlar sorguluyorlar ve sorgulamayanlarında sorgulamasını sağlıyorlar... gaylikleri ya da inançsızlıkları onları ilgilendirir. bence artık, ne anlamak istediğimizi değil ne anlatmak istediklerini anlayalım. hayat görüşleri ortada olan insanlar bunlar bu çerçevede yaşıyor yazıyor ve söylüyorlar. cızırdayıp göörüntüyü bozmaya çalışanlara ve görüntüdeki karıncalanmaya takılanlara bunları boşverip esası ve demek istediklerini anlamalrını öneriyorum... | ||