|
||
| harun tek kelimeyle muhteşem yani onun hakkında söylenicek o kdar çok şey varki keşke herkes hayata senin baktığın yönden bakabilse :-) | ||
|
||
| bi tanecik abim | ||
|
||
| Günümüzde apolitikliğin prim yaptığı düşünüldüğünde Harun un nasıl bir insan olduğu ortaya çıkıyor sanırım.Düşündüklerini özgürce belirten duyarlı müthiş bir sesi olan kişi | ||
|
||
ben harun tekini çok seviyorum.sesi zaten süper, kişiliği de iyi.tabi onlarla tanışamadığım için kişiliği hakkında sadece tahmin yürütüyorum .fakat böyle yararlı işleri de kötü birisi yapmaz.o olmasa mor ve ötesi de olmaz.grubun tüm üyeleri gibi.
|
||
|
||
| harun duruşu politikliği düşünceleri ya o çok farklı biri.. sesiyle dünyayı eritip mora boyayabilir.. bunu aşkım diye bağıran düşünceyle ilgisi olmayan tikky ler anlamaz.. | ||
|
||
delikanlı adam her babayiğidin harcı değil darbeli şarkı sölemek
|
||
|
||
| onun hakkında hep güzel şeyler düündüm ve düşüneceğim o iyi ve yararlı şeyler yaptığı sürede bu devam edecek 7 yıldır dinliyorum azmini sesindeki ilerlemeden görebilirsiniz mor ve ötesi nin değerli üyesi | ||
|
||
| ben harun abiyi coldplay solisti chris martin ve maroon5 solisti adam levin'e benzetiyorum.tip olarak yani.. :/ bugün de aklıma türk biri geldi ama şimdi unuttum! | ||
|
||
ben harun abiyi coldplay solisti chris martin ve maroon5 solisti adam levin'e benzetiyorum.tip olarak yani.. :/ bugün de aklıma türk biri geldi ama şimdi unuttum! bende "bir derdim var"ın klibinde (sadece o klibe özel) brian molko'ya benzetmiştim. O türk fikret kuşkan olmasın cagico?
|
||
|
||
hayır ya değildi fikret kuşkan!hatta saçma saan biriydi,benzettiğim için sonra çok utanmıştım.ama şu anda cidden hatırlamıyorum. :/ ayrıca brian molko'a da benziyor birazcık
|
||
|
||
| Müzik sadece şarkıyı söylemek değil, içimizdekileri de katmaktır.Dünyaya sitem etmektir.Siyasetle alakası yoktur.Ama günümüzde siyaset öyle bri yerde ki, sitem edecek kadar.Bence harun da en doğrusunu yapmaktadır. | ||
|
||
güzel gömlekleri güzel sözleri olan sesini her seferinde biraz daha geliştiren özellikle canlı yayın şarkısını "r" özürlüymüş gibi söylememe sebebiyet veren şirin insan
|
||
|
||
Sesiyle birbirinden güzel şarkıları bizlerle buluşturan şahane kişilik İyi ki var,iyi ki bu grupta
|
||
|
||
| arkadaşlar öylesine renkli yazılar kayan yazılar vs. kullanmak yasaktır lütfen özen gösterelim | ||
|
||
ben de harun tekin i fikret kuşkan a benzetiyorum . saç şekilleri bile aynı zamanda ve aynı modelde değişiyor ya da bana öyle geliyor sakal da öyle...
|
||