|
||
| yüz fikret kuskan davranıs hareket kişilik thom yorke ama harun tekin bunları o kadar güzel tasıyorki ortaya essiz bir insan cıkıyor tanrılarımdan biride harun syd barrett kurt cobain daha cok var saymakla bitmez türklerdende yavuz cetin nejat yavasogulları ve harun tekin... | ||
|
||
her zman sesi,duruşu,kalitesi ile senelerdir takdir ettiğim ve takdir etmekten de yorulmayacağım biricik insann..sesi gerçekten mükemmel (mükemmel anlatmaya az kalıyo hatta),bi ses bnim için ancak bu kadar rahatlatıcı olur yane..hep böle kalsınlarr... ))
|
||
|
||
| ikinci ismi SAMİ imiş! dün bir arkadaşım söyledi. | ||
|
||
| abiler bence harun tekin kadar iyi bir solist ve gitar çalan biri yok BeNCE... |
||
|
||
| harun sesiyle etkiliyor insanları son klibine de bayıldım yeni tarzı nüthiş... | ||
|
||
Harun bitanesin ya süpersin her zaman olduğu gibi başka söze de gerek yok
|
||
|
||
gülmenin ona çok yakıştığı sırıtık insan
|
||
|
||
| harun tekin kişiliği, sesi, tarzı ve yakınlığıyla bir çok kişiye örnek olabilecek türden bir insandır herkes te bunun farkındadır zaten... | ||
|
||
| Herkesin yorumuna saygı duyulmalı. Abartılmadığı sürece bir sorun yok. Devam.. |
||
|
||
| Harun Tekin tek kelimeyle süper bişey.1 numara | ||
|
||
| yorumsuz | ||
|
||
| anlatılması güç bi insan bence tanıdığım kimseye benzemiyor aslında tam olarak tanıdığıma emin değilim onu gizemli yönleri var ve içimden onu gördükçe daha çok okumak daha çok şey öğrenmek gelio:D | ||
|
||
| geçen çarşamba yüxexes programına telefon bağlantısı yapmış harun tekin ben o gün izleyemedim o yüzden size fazla bilgi veremivem ama pazar günü tekrarı var izleyebilirsiniz... | ||
|
||
| harun tekin gibi bir grup elemanı bulunamaz. adam gerçekten bu işin erbabı.sadece o değil mor ve ötesi grup elemanları hepsi aşırı profesyonel. müzikleri artık o kadar profesyonel olmuşki ilk defa dinleyen insana bile >bu grup kim? > dedirtiyor. saygılarımla houlacaust |
||
|
||
ya harun herşeyiyle süper tek istediğim onunla konuşmak.ve umarım birgün samsunda konser verir...
|
||