|
||
| o birrrr ÇEVRE DOSTU, inanılmaz şahsiyet, yüce insan | ||
|
||
ya belki çok saçma bir soru olacak ama ben bunu ciddi ciddi merak ediyorum aranızda harunun gitarının markasını bilen var mı? ![]() |
||
|
||
fender stratocaster
|
||
|
||
Mor ve Ötesi'nin yetenekli, başarılı, güzel sesli, yerine ve zamanına göre nasıl davranacağını çok iyi bilen solisti..Harun Abimiz.
|
||
|
||
geçen çarşamba yüxexes programına telefon bağlantısı yapmış harun tekin ben o gün izleyemedim o yüzden size fazla bilgi veremivem ama pazar günü tekrarı var izleyebilirsiniz... üniversitelerde yasaklanan bahar şenlikleri ile ilgili gayet de mantıklı cümleler kurdu,bu bağlantıda grup ile ilgili birşey için aranmadı yani.Üniversitelerin sadece mesleğin temel bilgilerinin verildiği bir yer değil aynı zamanda kültürel gelişme açısından da önemli olduğundan falan bahsetti.Kaçıranlar varsa...
|
||
|
||
| bizi bilgilendirdiğin için saol kutlay. çünkü pazar günüde izleyemdim aksilik işte ama konuyu biliyordum duyduğuma göre mantıklı ama çok uzun konuşmuş;D | ||
|
||
| Ben tekrarını izledim (kutlay'a teşekkürle) evet Harun Tekin yaklaşık 10 dk. konuştu, gayet mantıklıydı (konuşması arada cızırtılarla bozulsa da) üniversitelerin kültür, sanat, özgürlük için de olduğunu, siyasallaşmadan zaten 12 eylül sayesinde uzak kaldığımızı, üniversiteler de bundan koparsa anlamsız olacağını anlattı. bahar şenliklerine, rektörlere de değindi.. Son derece mantıklı ve akıcı konuştu.. | ||
|
||
| boş konuşmayan işi bilen bi şahsiyet | ||
|
||
| yuxexes den ayarı aldık arkadaşlar sessizliğe bürünüp hemen size harun tekin in kırmızı gitarının markasını soruyorum bilen var mı? | ||
|
||
Konuya devam edelim bence. Gördüğünüz gibi herkes istediğini yapmaya devam ediyor. O onların 'yorumu(!)' Biz karışsak da nafile. Pek takılmamak lazım. ![]() Harun Abi, Mor ve Ötesi'nin kıymetli vokalisti. Türkiye'de ender bulunan müzisyenlerden.. |
||
|
||
| Harun Türkiye'de ender bulunan müzisyenlerden. | ||
|
||
Murat Akçay'ın "karizma" fotoğraflar çekmesini sağlayan insan... Süper
|
||
|
||
| Harun tekin'in duru bir sesi olduğunu düşünüyorum tek harunu duruşu değil diğer grup üyelerinin deduruşu çok güzel zaten mor ve ötesini mor ve ötesi yapan etkenlerden birisi de bu ama Kerem Kabadayı benim için grupta 1 numara kişi | ||
|
||
| onlar doğruları değil gerçekleri konuşuyolar arkadaşlar:D | ||
|
||
mvö nün sevgili solisti, türkiyenin iyi müzisyenlerinden,ses desen zaten var, hakkını vermek lazım yakışıklı bir adamda === HARUN TEKİN
|
||