|
||
kalite,görüntü,mühteşem yorum=HARUN TEKİN
|
||
|
||
| Ya bence hayat bakışını sözleriyle yansıtıyor.Yani ve onlar sadece basit bir şarkıcı ve grup değiller.Her şeyleriyle insanlar üzerinde olumlu bir etki yaratıyorlar.Medya önünde olmamaları da bir açıdan iyi ama özlüyorum ben onları görmeyince. Yaaa kliplerle olmuyor böyle. | ||
|
||
| ya aslında harunu anlatmaya kelimeler yetmez ama ben onu çok seviyorum ona birde şiir yazmak istiyorum güneşin doğuşuna kanma vakit akşama kadardır ay ışığına aldanma karanlığın ömrü şafağa kadardır aramızdaki uzaklığa aldanma benim kalbim sana gölgen kadar yakındır tabiki onun bu şiiri okuyacağını sanmıyorum ama olsun içimden geldi ve yazmak istiyorum. Aslında harun benim harun senin demeye hiç gerek yok bence çünkü ne de olsa ünlülere duyduğumuz sevgi geçici ve zaten harun benim dediğiniz zaman sizin olmuyor bu bir gerçek. Bende onu çok seviyorum ama biliyorumki geçici bir heves. | ||
|
||
| Bence çook aranan, taklit edilemeyecek kadar değişik bir tarzı var.Duruşuyla, sesiyle, dünyaya bakış açısıyla örnek alınması gereken biri... | ||
|
||
| harunu çok seviyorum . Sesini sahnedeki duruşunu , ses tonunu ama sevgimin başka nedenleride var fikirleri , dünya görüşü bence Türkiyedeki en iyi solistlerden biri | ||
|
||
arkadaşlar bende harunu çok sewiorum ama yazınca suç oluyo.sizde haklısınız tabi burası mor we ötesi fan club,harun fan club diil.ya bilmiorum ama harunu sewiorum yazanlar sadece harun için üye olmuo bu siteye bunu da bilin. bence çook aranan taklit edilemeyecek kadar değşk bi tarzı war.duruşyla,sesiyle,dünya ya bakış açısıyla örnek alınması gereken biri... arkadaşlar bende harunu çok sewiorum ama yazınca suç oluyo.sizde haklısınız tabi burası mor we ötesi fan club,harun fan club diil.ya bilmiorum ama harunu sewiorum yazanlar sadece harun için üye olmuo bu siteye bunu da bilin. türkçemizdeki harfleri öğrenmeden yazı yazmayalım bence w ne ya |
||
|
||
| Bence o gerçeklerin farkında olan çok az insandan biri... | ||
|
||
| yine eski roll da berkleede başka şeyler yapma fırsatın oldu mu günlük hayata karışabildinm?i sorusuna yanıt şu:(HARUN TEKİN) üstümüzde çok ders yükü vardı bir b.k yapamadık. okyanusu birkez gördük... konsere falan gidemedik bir kez bira içtim onda da polis geldi beni bardan dışarı attı 21 yaşın altındayım diye
|
||
|
||
| ha ha gerçekten tuhaf bir yanıt vermiş, buz dolabı, kasıntı kişilik olduğunu düşününler okusun:) Lise hayatında da derslerine çok bağlıymış.. | ||
|
||
| çok özel bir insan,mükemmel bir sesi var... | ||
|
||
| çok tatlı,sesi süper ve tanışmak istediğim bir insan. | ||
|
||
| harun abi harun abi işte zaten onunla 5dk konuştuğunuzda bile nasıl biri olduğunu anlayabiliyorsunuz... | ||
|
||
| Evet çok sabırlı fanlarına karşı..Anlatıldığı biri değilmiş kesinlikle.. | ||
|
||
grubun kuruluşundan beri serüvenin kahramanı olan, mvönin olmazsa olmazlarından
|
||
|
||
kendileriyle tanışabilmiş ama uzun uzadıya sohbet edememiş oldugum için üzülmüştüm bi daha ki gördümde oturup varoluş üzerine sohbet etmek istedim sahsiyet:)![]()
|
||