|
||
evet harun tekin açıksözlülüğüyle, görüşleriyle, kişiligiyle, sesiyle ve dahabir çok özelliğiyle gercekten süper bi kişilik bi de futbolla ilgilenmesi beni memnun eden diğer bi husus grubun en önemli halkası olarak onu görüyorum ve mvö deyince akla ilk gelen de o.
|
||
|
||
| direc-t'in "git" şarkısına çok güzel eşlik etmiş şarkı muhteşem olmuş bence... |
||
|
||
| evet başlık temizlenmiştir buyrun devam edin saygı çerçevesi içinde!!! | ||
|
||
| onu ilk gördüğümde anlamıştım bu kadar çok sevicegimi onu ilk yakından gördüğümde zaten belliydi mor ve otesi fanı olacagım fazla soze gerek yok. Harfleri yutmadan ve Türkçe karakterler dışına çıkmadan yazıyoruz yorumlarımızı! örn : w -> v |
||
|
||
| biraz duygusal olacak ama; barda görüp birdenbire omzunuzda hissettiginiz elin sahibi bu bey. sicak. | ||
|
||
dün akşam kuliste biraz sinirlendirdim onu ..ama yinede teşekkür ederim..çok sabırlı davrandı sağolsun..çektiğimiz resim bi türlü olmayınca 10 kere poz verdi adam ve sesini çıkarmadı..
|
||
|
||
| arkadaşlar harun tekin'in kardeşinin kim olduğu bizi pekte fazla ilgilendirmemekte. şahsının topiğidir burası. ailesini incelemiyoruz. ordan burdan gördüğünüz linkleri siteye koymayınız. silinecektir. | ||
|
||
| Kayıplara karışan insan.. Kendisi saygıya ve sevgiye değer ender şahsiyetlerden.. |
||
|
||
| ben harun tekini kısaca "kafamda oluşan rock adamı profili" diye tanımlayabilirim.hem iyi aile çocuğu,evimizin evladı olabilecek kişi,hem entellektüel,hem gerektiğinde sert ama her zaman saygılı.ayrıca rockçı dendğinde akla gelen grup arkadaşınının kafasını kırma,konser verirken hızını alamayıp soyunma gibi saçmalıklara sahip değil.ve süper beste,söz ve şiirlerin sahibi olmakla beraber,harika bir sese ve sahne ışığına sahip.bu açılardan ben bayılıyorum harun'a:))) | ||
|
||
| "Yazdığı yazılarıyla, dinleyicisini inceden “Bana bakıyorsunuz ama duyuyor musunuz?” diye sorguluyor Harun." İnternette dolaşırken buldum,çok hoşuma gitti,yazıyım dedim.. |
||
|
||
| " ‘Yılın En İyi Müzik Grubu' ödülünü alan ‘Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin'in yaptığı konuşma, salonda ayakta alkışlandı. Tekin'in, ‘Bu mikrofonun insana bir sorumluluk verdiğini düşünüyoruz. Sokakta yükselmekte olan bir şiddet var. Bu şiddeti çok iyi dinleyip durdurmamız lazım ki, karanlık olmasın' " ‘Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması' ödülleri'nde söylenmiş bir harun tekin klasiği daha!
|
||
|
||
kim ne derse desin harun mükemmel bir müzisyen
|
||
|
||
| fazla uzatmaya gerek yok yakışıklı ama müziği daha yakışıklı harunun | ||
|
||
yüxexes'in aralık sayısında verilen takvimde kendilerinin resmi bulunmakta (: çok resmi oldu ya
|
||
|
||
harun gercekten cok iyi (bende 40 yıllık arkadasım gibi harun diyorum he ) cok guzel kullanıyo sesini
|
||