|
||
gözünüze çarptımı bilmiyorum ama (tahminime göre çarpmıştır) küçük sevgilim in klibinde arada bir görüntüde kameraya yan yan bakıp gülümseyen şahsiyet
|
||
|
||
| küçük sevgilim klibini kendi tekeli yapmış(!) insan .hakkını yememek lazım ama bu klip bana biraz soğuk geldi | ||
|
||
sıcak bir gülümsemesi olan soğuk bir adam... (süperrr)
|
||
|
||
aynen katılıyorum iğne iplik eline pek güzel yakışmış.ama dikkat ederseniz ustaca dikiyor. yani artık ne diyelim grup üyelerinin her bir şeye kabiliyetleri var görüyorsunuz.ayrıca kızı iterken pek bir zorlandı terini bir silişi var ya ben harun'u izleyince gerçekten mutlu oluyorum.jest ve mimikleri gerçekten harika şarkı söylerken gülüşleri falan. gayette klipte iyi oynamış yani daha ne olsun ki bir aksiyon yada korku filmi çekilmiyor orda.hikayesi belli açıklamaya gerek yok bence. olması gerektiği gibi oynadı bence.kızı beğenmedim açıkça söyliyim, pirisinki göstercekeler diye kızın şeklini yamultmuşlar.harun'un oyunculuğuyla ve müzik kişiliğiyle bence örnek bir kişilik.
|
||
|
||
Sesi çok güzel.Mesela 'Küçük Sevgilim'de müzikten öte Harun'un sesi ön planda ve çok başarılı,kaliteli bir şarkı.Ayrıca katıldığı programlarda sourlan sorulara öyle bir ustalıkla,yerinde cevaplar veriyor ki insan düşüncelerinede hayran kalıyor doğrusu.Rock müziğinde çok önemli bir ses,umarım bu sesi önümüzdeki yıllarda da dinleriz
|
||
|
||
| Sevgi dolu, güzel sesli, duygusal bir o kadar da ciddi insan.. Yaşama nedeni insanlar olsa gerek.. "...bir porsiyon ACI lütfen! biraz DAMAĞA... biraz KALBE..." |
||
|
||
| video da yer yerde olsa beni gülümseten ama genelde pek beğenmediğim söylemekten çekinmeyeceğim video yapmış, ama o bizim çok sevdiğimiz muhteşem ses kalitesi olan HARUN (bu isim bir sana bir DE sana yakışıyor) SÜPERSİN.... AYNEN YOLA DEVAMMMM.........
|
||
|
||
Bence klipte şebo olsaydı çok daha güzel olurdu harun'un o gülüşü ve kerem'in dili ciddiyeti bozuyor zaten ![]() Ama harun'un sesi insana ilaç gibi geliyor valla
|
||
|
||
| felsefe ile ilgilenen çok saygı değer bir sanatçı, çok güzel işlerin altına imzasını atan yoldaş büyük yoldaş | ||
|
||
tatlı, işinde başarılı, sevilen insan!!
|
||
|
||
| hayatımın herhangi bir bölümünde kendisiyle sohbet etmek istediğim insan... | ||
|
||
Radyo Eksen 7 Yaşınde Partisi'nde 'Trickster' parçasını yorumlayan abimiz.. |
||
|
||
bence harun'u gruptan soyutlamamak lazım sonuçta müzik ortak çıkıyor ama illa ayrı yazalım diyorsanız süper bir adam tabi
|
||
|
||
| bence harun çok başarılı bir solist sesini çok beğeniyorum rock müziklere çok yakışıyor. | ||
|
||
| HARUN ABİ iyi bir insan olmasının yanında iyi politikacı bunu şarkılarında belli ediyor. | ||