|
||
|
||
|
||
bakış açısı nasıl yorumlanırsa yorumlansın, ne kadar çok tepki alacak olursa olsun, bir insan doğru dürüst olunca böyle hayranları çok olur ve daim onun yanında olur. seni sonsuza dek destekleyeceğim harun....
|
||
|
||
Konser çıkışı imza attıracak kağıt bulamayınca matematik defterimden[öss'ye hazırlık yılları] yırttığım bi sayfayı önlerine götürdüğümde tüm iyi niyetiyle "ya ama ben çözemem bunu" diyen kişilik [sonradan baktım olasılık sorusu varmış ]Burak'ta aynı sayfaya " inan bugünlerde geçecek " yazmıştı. 6yıl oldu hala saklarım
|
||
|
||
sesi ve kendisi çok tatlııı işini de iyi yapıyorr
|
||
|
||
| her ne kadar ,bu kadar medyatik olmadan önce daha çok sevsem de kendine has duruşları geneli ilgilendiren ve bilgilendiren düşünceleriyle ,bence sadece iyi bir müzisyen değil iyi bir genç ve iyi bir insan... sıcak olması gerektiği kadar da samimi buluyorum ayrıca bence çok ta sempatik ... | ||
|
||
| bence grubun hepsi iyi ama herzaman ki gibi Harun'un yeri ayrı |
||
|
||
| grubun en iyilerinden...işini severek yaptığı parçalardan -kliplerden- konserlerden belli oluyor bu grup senle var be HARUN |
||
|
||
| hayatımda gördüğüm en düzgün kişilik ve kelimelerin kifayetsiz kaldığı tek insan değil ama o az olan bulmak çok zor olan insanlardan biri o ve geriye kalan üçü sizi çok seviyorum | ||
|
||
| Türkiye'de bu müzik işini gerçekten sevdiği için yapan, etraf için değil kendi için yapan, tek bir grup ve tek bi grubun solisti vardır o da Harun Tekin.... | ||
|
||
| Harun bambaşka biri!Ama daha çok biz onları tarzı, şarkıları ile beğeniyoruz.Ve en önemlisi iyi yerlerde çıkması beni çok ilgilendiriyor mesela barışarock!!! | ||
|
||
| yav bir şey soracağım harun tekin'in elindeki elektronun markası ne? | ||
|
||
| "fender stratocaster". markası bu. | ||
|
||
| müzik piyasasında nasıl durulacağını bilen bir grupta solist isim... düşünceleri, hayata bakışı ve bunu kullanmasını bilen biri bence harun tekin. | ||
|
||
| geçenlerde ntv de izlediğim bir müzik belgeselinde söylediği sözlerle gerçekten kaliteyi hissettiren ve beni kendi konuşma tekniğine hayran eden süper kişilik..harun tekin... | ||
|
||
| ya uzun lafa ne gerek var süper ve ötesi diyebiliriz ama grup olmasalar onu bu kadar çok sevmezdim belki... yani demek istediğim yanlız olsaydı kendini öne çıkarmaya çalıştığını düşünüp sevmezdim. |
||