|
||
| kalite!... | ||
|
||
bagetli sakal'dan sonra harun abi'den de inciler: "hadi iyi akşamlar,kovalasın tavşanlar.."
|
||
|
||
| fikirlerini özgürce savunup şarkılarıyla büyüleyen bir rock grubunun sımsıcak yakışıklı karizmatik özgür ruhlu solisti. harun tekin en iyisinin en mükemmeli. sesi de duyduğum en iyi ses |
||
|
||
Harun gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan biri, polemiğe girmeye gerek yok
|
||
|
||
| Harun duruşuyla, medyadaki yeriyle, yaptığı işle, tuttuğu takımla(GS) harika bir insan. Ona gelen mailler hep övgü dolu ama o bunu hakediyor.Mümkünse özel hayatıyla gündeme gelmemeye çalışmalı çünkü böylesi onu esrarengiz kılıyor. | ||
|
||
| Çok güzel konuşan, felsefe boşuna okumamış o kadar sene. herkesi hayran olarak değil, dinleyici olarak nitelendiren, vokali büyük düşler albümünde kesin olarak kendini aşmış, her konuya karşı duyarlılığı ve bilgisiyle beni derinden etkileyen, her şeyiyle saygı duyduğum insannnn! |
||
|
||
| babamdan sonra örnek aldığım tek isim takdir ediyorum onu:D:D | ||
|
||
'Kayıp' adında 3 bölümlük bir dizinin jenerik müziğini hazırlamıştır kendileri. "Bir son yeterdi, gerisini ne yapayım..Kaybettiğim gel..Her yerde adın.." |
||
|
||
| diğerlerinden farklı olmayan, kişisel hayatını bilmediğim ve merak etmediğim güzel yüzlü kişi. | ||
|
||
| beyoğlunda görmüştüm harun tekini acayip zayıf biri uçacakmış gibiydi.grupta çok sevdiğimi söyleyemem | ||
|
||
| Harun Tekin..Tanıdığımı sandığım oysa hiç tanışmamış olduğum bir insan.. Umarım bu sevgiyedeğer müzisyenle bir gün tanışırım.. |
||
|
||
| harun tekin...hımmmmmm.....hııııııı............sesi çok güzel ve hoş.seviyorum bu çocuğun sesini ya... | ||
|
||
| grubun nazar boncuğu,güzel sesli,duygusal,güldümü insanın üzüntülerini unutturan saygıdeğer,çevre dostu insan... | ||
|
||
| sesi süper kendisini de tanımak isterim başarılar dilerim.... | ||
|
||
| blue jean dergisinde yer alıyor. bir de hangi dergiydi yav hatırlamıyorum manga, mvö, athena birlikte kapak güzel olmuş. | ||