|
||
| harunun kullandığı aksan boğaziçili aksanı benim akrabalarımın yarısından çoğu boğaziçi mezunu ve haruna benziyor konuşma tarzları:) | ||
|
||
şu dili kullanım konusunda belki bizim içinde olmadığımız fakat kendisinin bir fiil şahit olduğu bir olay ya da yazı vardır (anlatım bozukluğu oldu galiba ) oraya taş atmıştır biz de cahil takımı atlamışızdır hemen aaa harun tekin ve ingilizce diye kendisi bu yazıları okuyorsa bizim onu bu kadar yakından takip edip her sözünü irdelememize sevinmiştir bence.ya kesin bunun mantıklı bir açıklaması vardır gibi geliyor bana.
|
||
|
||
ya bir de arkadaşlar ben başka grupların forumlarına da üyeyim her grup üyesi için tartışılıyor bu sigara konusu bence insanlar tercihlerinde özgürler sonuçta harun abimiz yetişkin bir insan kararı ona ait bu kadar basit.
|
||
|
||
Sadece harun mu konuk bu prog.a konuk tam olarak değil galiba blue jean dergisi ve dream dergi hakkında bir kaç soru sormuşlar. blue jeanın 20.yaş partisinde. birkaç konuk dah varmış. eminim çok kısa sürer. saat 15.00'de başlıyor.... |
||
|
||
| bencede harun tekin şarkılarıyla, sesiyle, siyasi görüşüyleiyi bir sanatçı DEĞERİNİ BİLELİM!!!
|
||
|
||
hayata bakış açısını şarkılarıyla birleştirdiği için bence çooooooooook değerli bu yüzden DEĞERİNİ BİLELİM!!!
|
||
|
||
| O bir çilekli yoğurt O bir kartanesi O yetenekli bir müzisyen O kimilerine göre ukala O kimilerine göre çok yakışıklı O kimilerine göre çok soğuk O kimilerine göre hayatının aşkı O bir hayvan sever O bir doğa sever O bir altın O bir 9 numaralı sakar forvet O bir galatasaraylı O bir P.E.S tutkunu O bir MorVeÖtesi solisti O bir ıhlamur delisi O bir duygusal O bir besteci O bir pırlanta O bir şaheser O bir Boğaziçi mezunu O bir ALman lisesi mezunu O bir Beyoğlu müdavini O bir Boğaziçi aksanlı O bir hayırsever O bir vatandaş O bir Sevda Çiçeği O bir meraklı O bir yetişkin insan O bir özgür insan O bir sivri dilli O sigarayı bırakmaya çalışıyor O alkolu bırakmaya çalışıyor O ıhlamuru çok seviyor O dünyada barışı istiyor O insanların ölmesini istemiyor O eylemlerde boy gösteriyor O bir içli köfte O bir barış elçisi O bir ki üç O bir özgürlük düşkünü O sinemaya değer verir O görüşlerini söylemekten çekinmez O patatesi püresini soslu sever O hamburger veya sosisli arasında kalır O kola içmez O rock'n coke u istemez O'nun bilmediği yoktur O bir ki üç Harun Tekin Harun'u koruma ve yaşatma derneği Harun severler derneği Harun aşkım derneği Harun Tekin .org derneği Haruş derneği İçli köfte severler derneği Çilekli yoğurt getirde yiyelim derneği Çatısız Harun'lar derneği Çocuların adı Harun olsun vakfı Harun'dan Ötesi vakfı Morlangıçlar Vakfı Saygılar..... Harun ile tüm aklımda kalan ve bu grubta Harun'dan başkasınında olduğunu hatırlatmak istediğim insanlardan derlediklerim ve onların masum dernekleri vakıfları. Harun sen neymişssin be abiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... |
||
|
||
bir çikolata reklamında oynayan bir çocuğu kendisine acayip benzetiyorum.hatta bugün şüphelenmeye başladım harun abi mi acaba diye!!!
|
||
|
||
| "dogz star'ın yeni mekanında her salı akşamı saat 23.00'de dj'lik yapan müzisyen." bilgisi olan var mı?
|
||
|
||
| harun tekin herşeyiyle mükemmel bir kişi...sesi duruşu..çok saf ve temiz yüzü bir de.. | ||
|
||
| her hareketini bilinçli bir şekilde yapan ve kendinden çok fazla söz ettirmeyi başaran kişilik..gerçekten okudugu bölümle alakalı diye düşünüyorum nasıl davranıcagını biliyor ve insanları kolay etkiliyor kendinden söz ettirmeyi başarıyor grupta biraz öne çıkmasının sebebini de kendini ifade edebilme yetenegine baglıyorum belki digerleri ondan daha iyi bunu yapıyor olabilir ama harun kameranın önünde bunu digerlerinden daha baskın şekilde yapıyor kamerayla arasında olan bir şey ve bunu çok iyi başarıyor..ayrıca her hareketi konuşulası ve olay yaratıcı nitelik taşıyor..ne olursa olsun çok severim kendilerini ve özellikle düşünceleriyle hayata bakış tarzını...iyiki var ve iyiki onlar bir gruplar... | ||
|
||
Harun tekin bencede müthiş biri; duruşu, konuşması,duyalılığı,hassasiyeti ile insana kendine saygı duyutturan ve hayran bıraktıran biri tabi müzikçi kariyerine diyecek yok. Ayrıca çok yakışıklı ve tatlı biri tabi diğer grup üyeleride... |
||
|
||
| Aklımda kaldığınca her forumda gördüğüm şeyleri yazdım genelde saçma sapan ve bomboş şeyleri yazıp duruyolar kimisi nick olarak soyadı yapmış kendine hamileyim gibi yazılar dahi yazmışlardı da ben amaçlarına anlamıyorum neden? Bu yazdıklarımı niye böyle kuru kuru yazıyorlar niye gömlek giydiğini soruyorlar.Niye abuk şeyler yakıştırıyorlar sevgilerini gösterme biçimi mi? Ben anlamıyorum ki bunları.Grubu sadece bu adama endeksliyorlar. Yediğine içtiğine ....... karışıyorlar . Bir de boğdu derken anlamadım ben kimseyi boğsun diye yazmadım yada bu saçmalıkları görüpte sıkıldıysa o yüzden boğuldum dediyse haklısın kim boğulmaz ki! |
||
|
||
| Harun Abi ; bir içli köfte rolünde, gitarı ve sesiyle hayata eşlik eden usta kişilik.. | ||
|
||
ya harun'u ben cristiano ronaldo ya benzetiyorum haa ![]() ya çok akıllı ya harun abi. bir gün bir programda yaşamadığı yıllardan tutun,geleceğe kadar bahsetti. tarihi çok iyi bence. bir de futbol extrada kendini "en iyi forvet" yaptı ya buna çok güldüm.harun şükür
|
||