|
||
Harun her konuda ne kadar bilgili .... Valla izlerken şaşırıp kalıyorum . Sanırım her haliyle insanın kendisini geliştirmek isterse nerede olacağının ta kendisi o. Bu yönleriyle dikket çekmeli, yoksa herkesin özel hayatı ister sigara içsin, ister bira ya da ıhlamır. Kim karışabilir ki buna
|
||
|
||
| küresel bak çalışmalarında önümüzdeki günlerde,hatta şu günlerde de olabilir,daha aktif çalışan insan. | ||
|
||
| Evet, küresel BAK çalışmalarında aktif şu sıralar.. Buyrun; "15 Mart 2007 Perşembe 12.30 İzmir-Ege Üniv. 16 Mart 2007 Cuma 15.00 Galatasaray Üniv. " (http://www.kureselbarisveadalet.org/bak sitesinden alıntıdır.) |
||
|
||
| düşündüklerini özgürce yansıtmakta üstüne olmayan birisi | ||
|
||
| sadece harun'u tatlı diye sevip mor ve ötesi dinleyenlere sinir oluyorum hayata bakışıyla, sesiyle, herşeyiyle çok seviyorum ben onu çok | ||
|
||
haruuunnn... ııııııı??* ne söylenebilirkii (!) bu kadar insanınn çok sevdiği muhteşem bir kişilikkk hayata bakışıylaa herşeğiyle kendine hayran bırakan bilinçli bir abimizz....=!
|
||
|
||
| Bence ilk albüme göre şimdi kendini geliştirmesi ve yeni soundlar kullanması güzel. Ayrıca çok doğal ve yapıtlarına kendinden bir parça katıyor. | ||
|
||
ben zaten bayılıyorum haruna adamda her türlü şey var ses,bilgi,karizma,yakışıklılık,zekilik...bitmez yani ve kendini sevdiriyor daha doğrusu grup olarak kendilerini sevdiriyorlar!!!
|
||
|
||
Futbol Extradaki gözlüklerine bayılmıştım harunun bir de kahverengi gibi bir gözlüğü var,ama önemli olan şu kaç gitarı var?? |
||
|
||
| bilmiyorum ama ben onu sadece 2 gitarıyla gördüm.biri mor-beyaz diğeri kırmızı-beyaz. | ||
|
||
| harun tekin yorumsuz harika bir kişilik ne diyebilirimki herkesi kendine hayran bırakıyor tebrik ederim bende diğer arkadaşlar gibi harun abiyi çok seviyorum | ||
|
||
| Gül Kendine de bütün şarkıları söylemiştir harun abimiz. | ||
|
||
iyi hariç
|
||
|
||
HARUN TEKİN... Süper bir insan. Hem sesiyle hem de düşünceleriyle olağanüstü biri .Onu tanımayan böyle düşünmeyebilir ama gerçekten çok iyi bir abimiz. Onun hakkında saçma sapan haberler çıkıyor lütfen bunlara İNANMAYALIM arkadaşlar.
|
||
|
||
| harun, dünyada eşi bulunmaz bir insan bence, tam anlamıyla mükkemmel biri.......... | ||