|
||
| Herşeylerini kıskanıyorum onların.Keşke onlardan birinin yerinde olsam | ||
|
||
| hayatımda bu kadar güzel sesli bir insan görmedim |
||
|
||
| yaa onun için ne denir bilmem..eşi benzeri olmayan,hayata bakışıyla,kendinden emin duruşuyla,büyüyle bakan-her an yeni bir devrim yaratacak gibi duran gözleriyle bir tanecik bi insan o yaa...kelimeler anlamını yitiriyor sanki şuan..ne desemde onu anlatsam....yalnız şu varkii lütfen harun abimizi "harun tekin" olduğu için sevelim!!!kaşı gözü için değill...neyse ya tek şey söylemek gerekirse; İYKİ VAR,İYKİ ARAMIZDA,İYKİ BİZ ONU TANIYORUZZ!!!...
|
||
|
||
o fotoğrafı görenler önce "ayyy çok çirkin,o ne öyle!ıığğğ!!" yapıyorlar,onu harun tekin olduğunu öğrenince ve harun abi'nin şimdiki halini görünce de "hade beh!nasıl yani?hıh!?" diye afallıyorlar. ben de gülüyorum katıla katıla! keşke başka fotoları da olsa böyle bebekliğinden falan,bir de onları görmek gerek..
|
||
|
||
Bir insandan sürekli etrafına gülücük dağıtması beklenemez. Harun Abi nerde nasıl davranacağını biliyor diye düşünüyorum ben. Her ne kadar konser (veya sonrasında) esnasında plastik bardakta ya da fincanda içtiği sıvılar olmasını çok uygun bulmasam da.
|
||
|
||
onu görünce içime bir mutluluk geliyor...yüzümde bir gülücük bir tebessüm beliriyor... tabii bu her mvö üyesi için geçerli...onu kaşı gözü için değil harun abim olduğu için seviyorum...mor ve ötesi ni de neymiş efendim yok ''in'' yok ''trendy'' olduğu için değil beni anlattıkları için seviyorum....ne diyebilirim ki eşi benzeri olmayan insan
|
||
|
||
| powertürk akustik performansında şarkıları şımarık şımarık söyleyen (tabi ben vuruldum o söyleyiş tarzına!) ve inanılmaz mimikleri olan vokalist kişilk.. | ||
|
||
| düşünceleri çok güzel duyarlı bir insan söylediği şarkılarla da bunu açıkça gösteriyor. müziğini de çok iyi yapıyor. böyle devam etmeli | ||
|
||
çok yakışıklı ve sesi çok müthiş, kimse geçemez.
|
||
|
||
| evet kimse geçemez onu belki hayko cepkin geçer... ama ikisi de kıyaslanamaz... harun tekin siz mor ve ötesi düşünülemez tabi diğerlerinden bir tanesi de olmasa düşünülemezzzz | ||
|
||
| sesi gerçektende güzel... |
||
|
||
| her albümde her şarkıda sesini daha da iyi kullanan mükemmel insan *) |
||
|
||
sesiyle görüşleriyle mükemmel bir insan
|
||
|
||
| dün yayınlanan ntv deki biri bana anlatsın programında golf sahası ve cevrecilerin görüşü ile ilgili konu gecince bu konuda yakından ilgili olan harun tekin programa mail attı. kendi görüşünü belirtti. | ||
|
||
| harunu acıkcası sızın kadar cok fazla tanımıyorum ama haz alarak dınlıyorum kendısını ! tanımayıda cok ısterdım .evet ses rengı ıyı gercekten basarılarının devamını dılıyorum yenı albumunude sabırsızlıkla beklıyorum... | ||