|
||
| bihtermvö, sana katılıyorum. Birşey söylemek istiyorum.Harun Abi şarkı söylerken gözünü kapatıyorya hani bazen.onu 'şarkıya akıp gitme' olarak mı yoksa 'konsantrasyon' olarakmı adlandırmalıyız?Yani bence her ikiside olabilir tabi ama galiba şarkıya akıp gitme ,şarkıda kaybolma,şarkıda yaşama,şarkıda nefes alma... |
||
|
||
harun tekin ve kerem özyegen gıbısı var mı dünyada
|
||
|
||
3 gün önce konserlerine gitmiştim, sesi ve duruşuna diyecek söz bulamıyorum, bunun dışında düşünceleri konuşması kibarlığı herşeyiyle mükemmel bir insan
|
||
|
||
çarsambaa günü olan konser cok güzeldi yaa herzamanki gibi grup muhtesemdi tüm eskişehir cok güzel vakit gecirdi harun abinin sesi herzamanki gibi cok hostu tesekkür ediyoruz
|
||
|
||
| Harun Tekin sesini çok beğeniyorum. şarkılarında o kadar güzel mesajlar içeriyor ki bitiyorum ben bu adama yaa!.. konserleri çok dehşet bir şeydi yav | ||
|
||
| ya harun süper bence yani her şeyi ile harika bir insan ne diyeyim yolu açık olsun. | ||
|
||
Passaparola' da 'başarılı vokalistler' adı altında ismi geçen ama sorunun cevabı olamayan, önemli insan.
|
||
|
||
grubun solisti...her şeyiyle mükemmel bir insandüşüncelerini çokk beğeniyorummm... bitanesin HARUNN...
|
||
|
||
Passaparola' da 'başarılı vokalistler' adı altında ismi geçen ama sorunun cevabı olamayan, önemli insan. hehehehe..metin uca çok seviyor harun u o yüzdendir belki...genelde övüyor...
![]() |
||
|
||
| reenkarnasyona inanmaya tevşik edebilecek bir adam... | ||
|
||
| ben ilk dinlemeye başladığımda bu sözler bu soğuk adamdan nasıl çıkmış diye düşünüyordum ama youtube dan izlediğim videolardan ve de konserlerden sonra kesinlikle öyle biri olmadığını anladım..hatta bir keresinde şebnem ferah vişnelik konserinde tam önümde duruyordu aa harun bu yaa dedim yanımdaki arkadaşlarım inanmadılar ama uzaklaşıp gitmedi gülümsedi ve bizdenmiş gibi konsere eşlik etti...ekşi sözlükten de öğrendim aynı burçtanmışız:) bunlar bi yana felsefesiyle duruşuyla ve kalitesiyle her zaman bir adım önde olacaktır... | ||
|
||
ufak tebessümü,etkili sözleriyle mutlu eden ve hiç birşeyi takmamayı ögreten insan bana
|
||
|
||
| Görmemişlerin, alçak gönüllü olmayan ukalaların, yüzsüzlerin, bizde var sizde yok diye insanların başına kakanların peşinden koştuğu insan... Umarım bu insanlar yaptıklarının yanlış olduğunu anlayıp düzelirler.Sadece ummakla kalıyorum sanırım.
|
||
|
||
çok doğru arkadaşım... bu zamanda hele böyle insanlar bayağı bir çoğaldı...
|
||
|
||
herkese gerektiği gibi davranan, anlayana samimi anlamayana ukala gözüken kişi...
|
||