|
||
rakamlara vurunca 4 4'lük insan kategorisine girmiş nadir sanatçılardan biridir harun tekin.![]() |
||
|
||
super tek kelımeyle muthiş biri
|
||
|
||
| dün akşam cnn türk'te artık seçim zamanı (umarım yanlış hatırlamıyorumdur) adlı programa konuşmacı olarak katılan kişi... | ||
|
||
Evet yanlış hatırlamıyorsun. Çok fazla konuşmadı Harun Abi. Gerçi ben başından yakalayamadım ama sanki sessizdi biraz. Biraz da yorgun.
|
||
|
||
| diyarbakır festivaline gelmişti işini hakkıyla yapıyor diyebilirm | ||
|
||
| düşüncelerini aktarmasını çok iyi biliyor. | ||
|
||
| işini çok iyi yapıyor herşeyi hakediyor sonuna kadar..... | ||
|
||
| Mor ve ötesinin yaptığı her müzikte her şarkılarında kendimi o bilmece dolu sözleri çözmeye calışırken bulmak bana büyük haz veriyor,ki buda onların müzikal kalitesini ortaya koyuyor... harunun eşsiz yorumunu tartışmıyorum bileee.. Harikasınız.. | ||
|
||
Harun tekin süper.Sesine bayılıyorum.Grubun en sevdiğim üyesi o.Harun seni anlatmaya kelimeler yetmez
|
||
|
||
| Heran terslicekmiş gibi bir havası var:) Söylediği şarkılara kattığı farklı bir anlam var!! Konserlerde ya da ne bileyim işte televizyonda falan onu gördüğüm zaman bir kaç dakika sadece bakıyorum ona!!! Diyebilecek söz bulamıyorum( okuyup gülmesinden de korkuyorum :p ) İyi ki var... | ||
|
||
| antalyada konser sonrası yarım saat kadar konuştuk.Çok iyi çok canayakındı.Televizyonda ve internette görmekten bambaşka bir şey.sohbetine doyulmuyor..ama en çok kerem özyeğenle konuştum:) | ||
|
||
| harun a bayılıyorum ya sesi, yorumu, sahne, performansı, düşünceleri, düşündüklerini açıklayabilme gibi bir sürü muhteşem özelliği var sesi çok güzel onun karşısında sanki eriyorum biri beni tutsun diyorum geçen günlerde cnn in bir programına çıktı(programın adını bilmiyorum)az konuşsada biraz suskun olsada düşündüklerini çok iyi ifade ettiğini düşünüyorum . hep derlerya az ve öz konuş diye .harun da az konuştu fakat o anda konuştuklarının hepsini anlattı.
|
||
|
||
| Dediklerine aynen katılıyorum bence hepsi birbirinden güzel söylüyor.İsimlerinizle beraber resminiz olsa daha iyi olur.Karıştırabiliyorum.Başarılar dilerim | ||
|
||
"w" kullanımını hiç hoş karşılamayan Türkçe'yi en iyi şekilde kullanan insan.
|
||
|
||
| evet '' bakın bu ukalalık değil,o şarkının adı küçük sewgilim değil küçük sevgilim sahip olmamız gereken bir v harfi var'' demişti mtv chatte ve orda keröz abi de vardı ikiside gülüyorlardı sürekli çok neşeliydiler mutluydular oh be harun abiye sevgim geri geldi..
|
||