|
||
| harun herşeyiyle, özellikle sesiyle muhteşem bir insan bence. | ||
|
||
| Harun gibi insanlar kırk yılda bir gelir dünyaya.Onun gibi duyarlı,duyarlığınca mütevazi şahsiyet Harun'dur.İYİ Kİ VARSIN... | ||
|
||
| HARUN TEKİN (Mor ve Ötesi’nin solisti), ‘İnanıyoruz ki biz itiraz ettikçe, bazı şeyler değişecektir. Akkuyu eylemini yaptığımızda kimse engelleyebileceğimize inanmıyordu’ dedi. hürriyet arşivinden http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=345910 |
||
|
||
| harunu cok seviyorum öyle cok yakışıklı falan diye değil sesi için kişiliği için işini fazlasıyla ciddiye için ve daha fazlası için onu gercekten çok seviyorum ve hakkında yapılan saçma sapan yorumlara da aldırmıyorum istediklerini söylesinler biz gercek fanlar yeteriz | ||
|
||
Harun Abi başka ya,herşeyiyle mükemmel bir insan.Çok mütevazi...![]()
|
||
|
||
| Bence Harun tekinin çok güzel bir sesi var.Ayrıca kendisi de çok yakışıklı ve fikirlerini de hiç korkmadan söyleyebiliyor.Harun seni anlatmaya kelimeler yetmez | ||
|
||
| sesimiz pek de baskın olamadı seçim neticesinde ama.. kendisi bu yolda elinden geleni yaptı.. bolca ellere alkış.. |
||
|
||
| burçların etkilerine inananlar için bir tane daha; harun un burcu da kenan evren ile aynı.çok ilginç değil mi | ||
|
||
sesimiz pek de baskın olamadı seçim neticesinde ama.. evet elinden herşeyi yaptı baskın oran için özellikle makinaya bile baskın oran ın ismi yazan bir tişörtle çıktı mesela birçok grup siyasi görüşünü açıklamak istemez ama mor ve ötesi grubu bu konuda çok cesur yani fanlarını kaybetme korkusu yaşamıyorlar bu yönlerine bayılıyorum...
kendisi bu yolda elinden geleni yaptı.. bolca ellere alkış.. |
||
|
||
| Harun Tekin hangi durumda olursa olsun insanlara çok nazik davranıyor, en azından davranmaya çalışıyor.Saçma sapan sorular soran insanlara bile büyük bir ciddiyetle cevap veriyor.İnsanlara çok değer veren bir insan bence.Bunu her hareketiyle belli ediyor.ben kendisini ne yazık ki tanımıyorum ama yarattığı izlenim böyle. | ||
|
||
Harun İyiki Var Yok Sa Nasıl Kulaklarımızın Pası Silenecektiki Harun'un O Harika Sesiyle Hem Rahatlıyorum Hem Moralim Düzeliyor Harika Bi Sesi Var
|
||
|
||
| HARUN TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL DOĞAL SESİYLE BANA HUZUR VERİYOR RAHATLATIYOR ACISINI KEDERİNİ PAYLAŞIYOR YANINDAYMIŞ GİBİ SESİYLE ŞARKILARIYLA MOR VE ÖTESİ |
||
|
||
| Harun çok mütevazı. (: Konserde sempatik tavırlarıyla ilgiimi çok çekmişti ayrıca. (: |
||
|
||
| Katılıyorum, benim gittiğim konserde de çok sempatikti; o kadar kötü etkene rağmen.Onu çok seviyorum. Sesi içimi inletiyor, şarkılara ısınmamı sağlayan asıl etken o. |
||
|
||
| trafik kazasinda hayatini kaybeden yeni milletvekili secilen Cihat Özönder Harun Tekin'in akrabasiymis arkadaslar .. bugün televizyonda cenaze törenini gösterirlerken rastlayip ögrenmis oldum Harun Tekin abimizi de gösterdiler . ... | ||