|
||
| tabi canım da ben gruptan değil de kişisel olarak harundan bahsetmiştim... | ||
|
||
yuxexes den ayarı aldık arkadaşlar sessizliğe bürünüp hemen size harun tekin in kırmızı gitarının markasını soruyorum bilen var mı? kendisi fender american stracoster serisinden kullanyo.harun abi söyledi bana da.
|
||
|
||
yuxexes den ayarı aldık arkadaşlar sessizliğe bürünüp hemen size harun tekin in kırmızı gitarının markasını soruyorum bilen var mı? kendisi fender american stracoster serisinden kullanyo.harun abi söyledi bana da.Yüxexes'ten ne aldık anlamadım. MVÖ ile ilgili bir şey mi varmış? Gerçi Şebnem'e açık mektup varmış onun için alacağım dergiyi ama yinede mvö varsa daha çok acele ederim...
|
||
|
||
Şahsen tanımasamda dünyaya ve insanlığa duyarlılığını çok takdir ediyorum...kimi sanatçılar yan gelip yatar ve haktan kazandığı parayla keyif çatıp halkın kendisini unuturken savaş karşıtı verdiği konserler,doğanın korunması için gösterdiği çaba ve şarkılarında gerçekllik onu herkesten farklı klıyor..bu zamanda böyle birini görmek gerçekten çok güzel... ![]() Havva Söylediklerin Çok doğru tebrik ederim!!Güzel düşünmüşsün
|
||
|
||
| en mutsuz olduğumda bir fısıltı beni sürüklüyor.acıyorum müziği dinliyorum en sevdiğim şarkıyı ...sanki herkes beni duıymasa da sen hislerime tercüman oluyosun ...bir derdim var... | ||
|
||
yuxexes den ayarı aldık arkadaşlar sessizliğe bürünüp hemen size harun tekin in kırmızı gitarının markasını soruyorum bilen var mı? kendisi fender american stracoster serisinden kullanyo.harun abi söyledi bana da.Yüxexes'ten ne aldık anlamadım. MVÖ ile ilgili bir şey mi varmış? Gerçi Şebnem'e açık mektup varmış onun için alacağım dergiyi ama yinede mvö varsa daha çok acele ederim... ![]() hayır yüxexeste mvö ile ilgili bir şey yok =) |
||
|
||
yuxexes den ayarı aldık arkadaşlar sessizliğe bürünüp hemen size harun tekin in kırmızı gitarının markasını soruyorum bilen var mı? kendisi fender american stracoster serisinden kullanyo.harun abi söyledi bana da.Yüxexes'ten ne aldık anlamadım. MVÖ ile ilgili bir şey mi varmış? Gerçi Şebnem'e açık mektup varmış onun için alacağım dergiyi ama yinede mvö varsa daha çok acele ederim... ![]() haha bi yanlış anlama var sanırım zaten ben bu yazıyı taaa ne zaman yazmışım şimdi okuyunca anlamlandıramadım da sonra çaktım bu yuxexes dergi yuxexes değil mod yuxexes bir uyarı vermişti o zaman onun için yazmıştım
|
||
|
||
| ben harunun kafasının içindekileri okadar merak ediyrum ki.çok farklı bi insan.çözümlenemez bişey.mesala küçük sevgilim klibi beni acayip etkiledi.herkes ne anladı bilmiyorum ama sanki şizofren birini oynamış | ||
|
||
| KATILIYORUM SANA FELSEFİK1988 ŞİZOFREN BİRİSİNİ OYNADIĞINI BENDE SÖYLEDĞİMDE KALE ANLAMAMIŞLARDI ASLINDA ŞARKI DA HEMEN HEMEN ÖYLE SANKİ YOKMUŞUZ GİBİ YALANMIŞIZ GİBİ | ||
|
||
| bilindği gibi 2-3-4-5 ağustos ta zeytinli rock fest yapıldı ve festivalin kapanışını mor ve ötesi yaptı konser de çok eğlendik neyse ertesi gün öğleden sonra 15:00 gibi dışarıya çıktım hemen tüm grupların sanatçıların kaldığı otel in önünden geçerken harun tekin otelin lobisin de oturuyor du hemen yanına gittim 15 dakika falan sohbet ettim bi ara kerem abi de geldi(özyeğen) ama onunla o kadar konuşamadık harun abi ye yol falan tarif ettim baya kaynaştım onu tanıyınca insan değerini daha iyi anlıyor | ||
|
||
| denizliye konsere geleceğiniz için çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkürler.seni çok seviyorum harun abi | ||
|
||
| harun abinin bir gün konserde güzel bir solo atmasını bekliyorum. | ||
|
||
bilindği gibi 2-3-4-5 ağustos ta zeytinli rock fest yapıldı ve festivalin kapanışını mor ve ötesi yaptı konser de çok eğlendik neyse ertesi gün öğleden sonra 15:00 gibi dışarıya çıktım hemen tüm grupların sanatçıların kaldığı otel in önünden geçerken harun tekin otelin lobisin de oturuyor du hemen yanına gittim 15 dakika falan sohbet ettim bi ara kerem abi de geldi(özyeğen) ama onunla o kadar konuşamadık harun abi ye yol falan tarif ettim baya kaynaştım onu tanıyınca insan değerini daha iyi anlıyor Lütfi neler konuştunuz yazsana buraya.... Çok merak ediyorum.....
|
||
|
||
| şu anda öğrenmiş bulunmaktayım harun tekinle aynı gün doğmuşum bu mükemmel bişey !çok şaşırdım şu an ki mutluluğumu anlatamam! | ||
|
||
| ya arkadaşlar harunun gitarının markasını tam olarak bilen varmı? | ||